Hailey og hendes mor, Nana, i 'De sjældne danskere'.

'De sjældne danskere'-familie starter ny indsamling til operation

Hailey skal igen opereres, men familien mangler pengene.

Familien Krarup er ny i TV 2 programmet 'De sjældne danskere', her deler de ud af datteren Haileys liv. Hailey er født med en vanøs malformation - en misdannelse, der vokser i hendes kind og hals.

LÆS OGSÅ: Camilla Ottesen får nyt job

 Artiklen fortsætter under videoen af Camilla Ottesen. 

Hailey er allerede i sit korte blevet opereret flere gange i udlandet, da de danske læger ikke kan hjælpe, og operationerne har haft stor gavn, men nu skal den lille pige opereres igen, og familien har brug for hjælp. 

- Børnene er puttet, og vi sidder i mørket i sofaen. Det er med blandet følelser, at vi nu har trykket send på en ansøgning til civilstyrelsen om tilladelse til en ny indsamling til Haileys operationer i New York. Det har krævet meget overvejelse, ondt i maven og søvnløse nætter, skriver mor Nana i et opslag på Instagram. 

Ifølge Nana er det urimeligt og ikke mindst ubehageligt at skulle bede andre om økonomisk hjælp.

- Den farlige del af malformationen, og det som har givet Hailey gener, smerter og blodpropper er fjernet, men der er stadig noget tilbage, som dr. Waner anbefaler at få fjernet indenfor de næste to år. Vi er ikke i tvivl om, at det er det rette tidspunkt at tage afsted her i efteråret, fortæller Nana. 

LÆS OGSÅ: Sebastian Bull afslører fremtidsplaner

Behandlingstiden på ansøgningen er cirka 14 dage.

- Så nu har jeg lige nogle uger til at finde ud af, hvordan jeg vil gribe det an denne gang. Det er så vigtigt for os ikke bare at sætte en indsamling i gang og vente på, der kommer penge ind. Tænk, at det skal være et spørgsmål om økonomi, når vi bare gerne vil hjælpe vores datter, slutter Nana opslaget. 

LÆS OGSÅ: Niklas Landin skal opereres