CUTE! Sådan mødte Saba og kæresten hinanden

Danmarks 'Eurovision'-håb mødte sin kæreste, da de begge befandt sig i rampelyset.

Årets 'Melodi Grand Prix'-vinder Saba Lykke Oehlenslæger går i aften på scenen til den anden 'Eurovision'-semifinale i Malmø, hvor hun skal optræde med sangen 'Sand'.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Heino Hansen har været Woltbud

Privat danner den 26-årige sangerinde par med den 22-årige musicalskuespiller Aviaya Rønnov Steinø, og de to har boet sammen i godt et halvt år i Sabas lejlighed på Østerbro i København.

Det var blot et stenkast derfra, at det talentfulde par mødte hinanden. Det skete i foråret sidste år i Østre Gasværks runde murskal, hvor de to skuespillerinder begge har optrådt. Det fortalte Saba, da HER&NU mødte hende til en premiere der i marts.

– Vi mødtes herinde på Gasværket, hvor hun spillede forestillingen lige efter mig, og vi overlappede hinanden. Hun så premieren på vores, og da kendte vi til hinanden gennem fælles bekendte i branchen. Det er denne bygning og denne verden, der har bragt os sammen, fortalte Saba.

Artiklen fortsætter under billedet...

Saba Lykke Oehlenschlæger med kæresten Aviaya Rønnow Steinø.
Saba Lykke Oehlenschlæger med kæresten Aviaya Rønnow Steinø.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy tilbage i 'Paradise Hotel'

De seneste måneder har Saba haft drønendes travlt med forberedelser til den store 'Eurovision'-scene, og lige så vel som Aviaya fejrede hende, da hun vandt i Koncerthuset, så får hun hende også ned i tempo derhjemme.

– Aviaya har været en stor støtte. Det er dejligt at kunne komme hjem og koble fra, fortalte Saba og tilføjede, at forberedelserne til musikbraget er gået, som de skulle:

– Der er meget mere opmærksomhed på det her show. Det er langt større, og det er også en større scene, så der er også nye ting, vi skal have på den. Alt er skaleret op. Det er rigtig meget.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-stjerne er blevet far

Saba Lykke Oehlenschlæger og Aviaya Rønnov Steinø til premiere på 'Urinetown'
Saba Lykke Oehlenschlæger og Aviaya Rønnov Steinø til premiere på 'Urinetown'