"Bryggen"-stjerne åbner op om tragisk dødsulykke

Som to-årig mistede Cengiz sin far.

Hjemme hos Geggo og Cengiz er kærligheden i centrum, med masser af kys og kram i hverdagen. Men for Cengiz har det ikke altid været sådan.

LÆS OGSÅ: Gun-Britt har én speciel regel, når hun køber tøj

I afsnit to af "Langt fra Bryggen", som kan ses på Viaplay og TV3, åbner han op om sin opvækst, der var præget af mangel på samme nærhed.

- Hvis jeg kigger på os, mig og Stephanie, og hvordan vi lever. Vi siger konstant "Jeg elsker dig" og kysser vores børn. Det har jeg aldrig prøvet, fortæller Cengiz ærligt.

I dag har Cengiz fuld forståelse for den manglende omsorg i sin barndom. Han voksede nemlig op med sine to brødre og sin mor, som blev enke alt for tidligt. 

- Min far kørte galt og døde i Tyrkiet, da jeg var to år. Så jeg har aldrig haft en far, fortæller han og fortsætter:

- Jeg tror, at det har været hårdt for min mor at opdrage og forsørge tre drenge selv. Så jeg kan godt forstå, at det har været hårdt, og at vi ikke har fået sindssygt meget kærlighed.

LÆS OGSÅ: Sven-Ole Thorsen fylder 80 år: Muskelbundtet er flyttet hjem

Selvom han mistede sin far tidligt, har sorgen ikke fyldt meget hos ham. 

- Jeg tror, at det ville have været værre at miste ham, hvis jeg havde været 14-15 år, for i dag føler jeg jo ikke, at jeg har mistet noget. Jeg er bare vokset op uden en far. Jeg havde mine brødre, afslutter han. 

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-danser Asta Björk: Sebastian ændrede mit liv

Se klippet fra "Langt fra Bryggen", hvor Cengiz fortæller om at miste sin far som to-årig, øverst i artiklen.