Bagedyst-deltager deler stor nyhed

Thomas Berg venter barn med kæresten Aira, men bliver ikke far i traditionel forstand.

Hos Thomas Berg, der sidste år medvirkede i "Den store bagedyst", er der en kage af de helt særlige i ovnen. 

Thomas' kæreste gennem to år, Aira, er nemlig gravid, løfter han sløret for i et opslag på sin Instagram-profil. 

LÆS OGSÅ: Marc Ciano giver ikke slip: Ikke færdig i "Robinson"

I samme ombæring fortæller han, at parret har skullet mange, tunge samtaler igennem forud for den positive graviditetstest. For mens Aira drømte om et barn, havde Thomas, der i forvejen er far til to døtre på 11 og 13 år, ikke lyst til at få flere børn. 

- Jeg var meget godt tilfreds og glad for mine to dejlige piger, og havde derudover nogle behov for frihed og eventyr, som ikke harmonerede med småbørn. Aira derimod har været på masser af eventyr, biologien tikkede og hun ønskede sig et barn, forklarer Bagedyst-stjernen. 

Parret, der allerede på deres anden date havde snakken om børn, valgte altså at blive sammen, trods de modstridende ønsker, og gennem de mange snakke er de nået frem til et kompromis, der passer dem begge.  

- Vi har i gensidig respekt lavet vores egen lille aftale og fordeling af rollerne, som ikke er typisk far, mor og børn. Vi gør det på vores egen måde, som vi begge kan leve med og som vi glæder os til, fortæller Thomas i opslaget og tilføjer: 

LÆS OGSÅ: Ærlige Karsten Ree: Det har ændret mit livssyn

- Ved at opbygge vores egen familiekonstellation på autencitet og behov, frem for samfundsmæssige forventninger, har vi formået at bevare vores dyrebare relation, bygget på kærlighed, respekt og dialog.

HER&NU/Realityportalen har været i kontakt med Thomas Berg, der dog ikke ønsker at komme nærmere ind på, hvad aftalem, parret har indgået, indebærer. 

LÆS OGSÅ: "Årgang 20"-Lisbeth åbner op efter skilsmisse: Savnet er enormt

- Vi har fundet en løsning, der tager hensyn til vores individuelle behov og ønsker, og hvor vi hver især er i livet, fortæller han og tilføjer: 

- Jeg er biologisk far, men ikke i traditionel forstand.