Alex Høgh afslører: Laver film med "hidsig" filminstruktør

Skuespiller Alex Høgh Andersen er på Smukfest, og her giver han en status på karrieren

Der er endnu engang liv og glade dage i Skanderborg, hvor festivalen Smukfest 2024 for alvor er igang. Og det er en særdeles populær festival, hvor mange kendte nyder at feste og høre alt den gode livemusik. Dét gælder også skuespiller Alex Høgh Andersen, der har talt med HER&NU på festivalen. 

LÆS OGSÅ: ‘Sygeplejeskolen’ er tilbage: Her er datoen

Alex har tidligere på året været aktuel med sin nye tv-serie 'Kald mig far', der havde premiere på Viaplay. I komedieserien spiller Alex og Magnus Haugaard to bedste kammerater - men pludselig er der ugler i mosen, da Magnus bliver kærester med Alex' mor. 

Men hvordan er serien så gået? Er det blevet en succes? Det er Alex faktisk lidt i tvivl om.

- Jeg tror, at det er gået godt. Viaplay holder kortene tæt ind til kroppen, fortæller 30-årige Alex til HER&NU og fortsætter:

- Men sådan er det. Det er jo altid sådan noget secret noget. Men jeg møder folk, som siger "Åh, det er dig, fra 'Kald mig far', og det er da meget sjovt.

LÆS OGSÅ: Dolken røber tv-løn: Det er åndssvagt

Og Alex nyder da også, at han nu ikke kun ses som karakteren "Ivar the Boneless" fra den populære, internationale tv-serie 'Vikings'.

- Det er skønt, at man ikke længere er sådan en blødende viking, der kaster økser efter folk, men nu bare er en hyggelig gut, der ikke kan finde ud af at sige fra, lyder det fra Alex.

LÆS OGSÅ: Nu vender 'Verdensdamerne' snart tilbage

Ny succes i vente

Alex hviler ikke på laurbærrene, og efter Smukfest kalder hverdagen atter igen. Og der er spændende ting på menuen - blandt andet medvirker han i en film, der er instrueret af den anerkendte spanske filminstruktør Pedro Almodóvar.

- Jeg skal skyde lidt film til efteråret. Så har jeg en international film, der lige er kommet på Venedig- og New York Filmfestival. Jeg glæder mig meget til at se den. Det er en spansk instruktør, der hedder  Pedro Almodóvar, som er rimelig... hidsig, fortæller Alex til HER&NU.

Pedro Almodóvar er kendt for sine ofte meget melodramatiske film - som eksempelvis 'Volver', 'All about my Mother' og 'Pain and Glory'.

LÆS OGSÅ: Søren Pape medvirker i ny rockerdokumentar