Afslører særlig kontrakt

Inden de tre realitystjerner skulle optage et nyt realityshow, skrev de under på en kontrakt, og en af dem fik en særlig betingelse skrevet ind.

I sommer rejste Peter Birch, Nynne Larsen og Niels Laigaard, bedre kendt som Moster Niller, en tur til den ultimative festby Magaluf i Spanien for at optage et nyt og endnu hemmeligt realityprogram. 

LÆS OGSÅ: Janni Ree overvejer psykolog: - Jeg har ikke haft det godt

Noget tyder dog på, at der kommer fuld fart på. Moster Niller har i hvertfald sørget for at få indskrevet en hel særlig betingelse i sin kontrakt. 

- Det står i min kontrakt, at jeg gerne må bede om at få klippet ting ud, afslører han i det nyeste afsnit af 'Markus og Realitypanelet' og forklarer:

- Der er ting, som jeg har lavet, når jeg er fuld, som jeg ikke vil have med. 

Sådan en betingelse har hverken Nynne eller Peter fået indskrevet. Nynne er dog ikke nervøs. 

- Jeg var fuld mange af dagene, men jeg var ikke sådan æske - jeg holdt den 'sober'. Jeg arbejder med børn og unge mennesker, og en ting er, hvordan jeg er privat, en anden ting er, om jeg vil have det på kamera og på nettet, fortæller Nynne og forklarer:

LÆS OGSÅ: Maria Mainz jubler over sønnen: Det er første gang

- Jeg ved godt, at man som regel ikke har det helt store at sige, når det kommer til klipningen. Men jeg tror bare, at jeg er ret god til at sige fra, hvis jeg oplever, at nogen prøver at sætte mig i nogle situationer, som kan blive misfortolket eller klippet på en forkert måde. Erfaringen siger, 'kør den safe'. 

Ligesom Nynne er Peter heller ikke nervøs for, hvordan han bliver portrætteret i det nye program. Han slår fast, at han i hvert fald var fuld, men at han hverken tager sig selv eller andre folks meninger så højtideligt. 

Hør Niels, Nynne og Peter fortælle mere om turen til Magaluf, som også bød på romantik mellem de to sidstnævnte, i ugens udgave af 'Marcus og Realitypanelet' herunder: