Peter Birch sætter ord på forholdet til Nynne Larsen

Nu tager Ulven Peter bladet fra munden.

Nynne Larsen, der er kendt fra blandt andet 'Divaer i junglen', og 'Paradise Hotel'-legenden Peter Birch, også kendt som Ulven Peter, har den seneste tid tilbragt overordentligt meget tid sammen.

Flittigt deler de da også gerne ud af deres hyggestunder, som bliver dokumenteret på deres sociale medier - og dét har altså fået rygterne til at svirre.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen dømt igen: Mister kørekortet

For er der mon opstået sød musik mellem de to realitystjerner?

Tilsyneladende ikke. I hvert fald fortæller Peter Birch, der for nylig er blevet single, til HER&NU/Realityportalen, at han og Nynne blot er venner.

- Jeg har kendt Nynne i mange, mange, mange år, og så har vi lige været nede at optage et tv-prgram i Spanien, så det er derfor, vores coennection bare er blevet endnu bedre, forklarer han.

Ifølge Peter har de to altså fundet hinanden på ny, efter de med et stort hold af realitypersonligheder for nylig var i Magaluf - og siden har de to været noget nær uadskillelige, efter alt at dømme.

- Vi har det bare sjovt sammen, og så er der lidt gang i os begge to, så det er meget hyggeligt, lyder det fra Peter, der tilføjer:

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-stjerne afslører: Nu er det slut

- Men det er bare sjov og ballade lige nu.