Nynne Larsen taler ud om forhold til Peter

Sommerflirten er bestemt ikke død, selvom sommerferien er ved at være slut for de fleste.

Efter en festlig uge i Magaluf tidligere på sommeren begyndte Nynne Larsen og Peter Birch at date. De ville dog ikke sætte en titel på forholdet og kaldte det en sommerflirt. Nu går sommeren på hæld, men det betyder stadig ikke, at flirten er ved at være forbi.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Viktor Axelsen på Smukfest

- Det er jo subjektivt at vurdere, hvornår det er sommer, og hvornår det ikke er, men jeg kan sige så meget, at vi ses stadig, og vi har det rigtig dejligt, fortæller Nynne og afviser, at de er blevet kærester:

- Nej, vi kalder os ikke kærester. Både Peter og jeg har brændt nallerne på at springe ud i nogle relationer for hurtigt. Så lige nu nyder vi bare hinanden, uanset hvor gammelt og kedeligt det lyder, og tager det som det kommer. Men jeg vil ikke udelukke det.

LÆS OGSÅ: Blake Lively gav danske fans en kæmpe oplevelse

Hun forklarer, at selvom de gerne deler ud af deres lykke, så går de stille med dørene i forhold til at få en titel på forholdet. Hør hele interviewet med Nynne øverst i artiklen.

Jeg tror bare, måden vi komemr videre på, prøver ikke at gå stille med dørene, for vi poster jo gladeligt, hvad vi render rundt og laver, men bare tage det stille og roligt og ikke få en titel på.