Adam Blædel spiller rocker: Råt og kærligt

– Min rolle er bygget op om den her store, farligt udseende rocker med langt hår og skæg. Jeg gik rundt en hel sommer som Tænder. Det var meget varmt, fortæller Adam Blædel til HER&NU, der lige nu er aktuel i dramaserien 'Bullshit'.

I det rå rockerdrama 'Bullshit' om mordet på rockerpræsidenten Makrellen spiller Adam Blædel rockeren Tænder.

LÆS OGSÅ: Emil har afbrudt rejsen: Skal opereres i Danmark

Artiklen fortsætter under videoen...

– Det var fantastisk at spille ham. Vi var færdige i september 2022, så vi har ventet længe på, at den fik premiere. Det er en stor glædens dag, fortæller Adam Blædel, 26, da HER&NU fanger ham på premieredagen.

– Det er en rigtig fin kærlighedshistorie, som foregår i et meget råt miljø. Der er så meget kærlighed mellem alle de her vilde typer, som ikke passer ind nogen steder, men har fundet hinanden.

For Adam, som også var med i 'Carmen Curlers', er det hans andet historiske drama.

– Jeg vidste ikke så meget om Bullshithistorien, det er jo fra min mors ungdom, og hun har glædet sig lige så meget som mig. Jeg har da hørt, at Jønke skød Makrellen, det var det. Så jeg læste bogen om Bullshit, og dannede mig så mit eget billede om miljøet og hvordan de er.

– Min rolle er bygget op om den her store, farligt udseende rocker med langt hår og skæg. Jeg gik rundt en hel sommer som Tænder. Det var meget varmt, og folk kiggede noget efter mig. Derfor er det rart endelig at få serien ud, så jeg kan fortælle folk, hvorfor jeg gik rundt og så sådan ud, fortæller Adam grinende.

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner overskrider Elviras grænse: Langt over stregen

Artiklen fortsætter under billederne...

Jeg har glædet mig

Den stolte mor, Sara Blædel, 59, husker tiden, hvor 'Bullshit' foregår.

– Det tidsbillede, de har skabt om rockerkrigen mellem Hells Angles og Bullshit, dykker lige ned i min ungdom. Jeg husker tydeligt billederne fra Makrellens begravelse, hvor hans kone, Pia, gik forrest med kisten. Der er mange episoder fra den voldsomme tid, der brændte sig fast. Det er en smule surrealistisk at se Adam midt i det miljø og den tid, siger succesforfatteren.

LÆS OGSÅ: Elisa Lykke ramt af kræft: Deler rørende video

'Bullshit' kan streames på Prime Video lige HER.

Sara Blædel.
Sara Blædel.