Ericka Jane

Dansk kendis i voldsom ulykke: Brækket kæbe og smadrede tænder

Musikeren har haft et heftigt møde med asfalten.

Kristi himmelfartsdag stod for mange danskere på en fridag, men det var ikke tilfældet for sangerinden Ericka Jane, der på sin cykel måtte begive sig på arbejde.

Men jernhesten ville noget andet, for hun nåede aldrig frem.

LÆS OGSÅ: Maria Fantino er blevet forlovet: Sådan friede han

Artiklen fortsætter under videoen...

På vejen var skærmen til forhjulet nemlig skyld i, at hun blev slynget af cyklen og hendes hoved ramte direkte ned i asfalten. Det resulterede i, at hun brækkede sin kæbe to steder og smadrede sine tænder.

Det fortæller hun i dag sine godt 21.000 følgere i et opslag på Instagram, hvor hun også giver status på skaderne efter ulykken.

- Er rigtig ked af det, men prøver at holde hovedet højt. Jeg har været under fuld narkose og fået opereret en skrue ind, fået rykket mine fortænder på plads og bliver holdt sammen med elastikker. Grum omgang, skriver musikeren, der går under det borgerlige navn Ericka Jane Pedersen, som ikke kan forvnte at være ovenpå lige foreløbig:

- Første omgang er i hvert fald fire uger. Men håber på en speedy recovery derfra. Derudover også lige et par sting her og dér. Men jeg kan stadig snakke, så jeg prøver at holde humøret højt med gode snakke og dårlig humor.

LÆS OGSÅ: Pernille Højmark om Heinos angreb: - Ikke særlig klogt

Den dårlige humor indebærer blandt andet, at hendes sidste måltid inden styrtet var skyr, mens hun nu kan se frem til en længere periode med flydende kost. Og så overlevede hendes fire visdomstænder, der ellers skal fjernes i en nær fremtid, mens hun flækkede sine kindtænder, som lige havde fået fikset.

Men vigtigst af alt holder hun humøret højt ved at minde sig selv om, at det kunne være gået værre. Hendes hoved skete der nemlig ikke noget med.

- Jeg er taknemmelig for at det trods alt ikke værre, og at jeg har fået godt med smertestillende, og har det godt nok til allerede at være sendt hjem. Rigtig søde mennesker på “gerningsstedet” og rigtig dygtigt personale på Hvidovre og Riget, skriver hun videre og tilføjer, at hun finder støtte hos sin familie og venner.

I kommentarsporet har blandt andre Andreas Odbjerg, Stephania Potalivo og Anna Lin ønsket hende god bedring.

Du kan læse hele opslaget herunder: