Julie blev hypnotiseret for at være med i 'Divaer i junglen' - Her & Nu

Julie blev hypnotiseret for at være med i 'Divaer i junglen'

Det var et krav for den tidligere paradiso, at hun skulle hypnotiseres, inden hun kunne medvirke i ‘Divaer i junglen’.

Af Emilie Holm Egebro - 17. maj 2019 kl. 14:55

‘Divaer i junglen’ sæson fire er i fuld gang, og den tidligere ‘Paradise Hotel’-babe Julie Lieberkind er en af årets divaer.
Mens nogle af de andre divaer ikke var i tvivl om, at de gerne ville medvirke, da de fik muligheden, var Julie en del mere afholdende. Hun havde særligt én betingelse til produktionsselskabet, inden hun sagde endeligt ja.
LÆS OGSÅ: Nynne slår fast: Hellere ‘Divaer i junglen’ end ‘Dagens mand’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre den første ‘Divaer i junglen’-vinder, Irina Olsen, fortælle om sin angst.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens forældre står frem i nyt tv-program
– Jeg startede med at være meget skeptisk omkring det, og det var ikke rigtig noget, jeg havde lyst til. I sidste ende blev jeg dog overtalt. Jeg sagde ja, men det var med den betingelse, at jeg ville have noget hypnosehjælp, og det sagde de så ja til, og så tænkte jeg: “Så prøver jeg det da”. Jeg har nemlig angst for edderkopper, så hypnosehjælpen skulle hjælpe på det. Jeg synes, det har virket en lille smule, men ikke det helt store, forklarer Julie til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Philip afslører: Min største konkurrent i junglen er…
– Jeg sagde også ja, fordi jeg synes, det er skide sjovt at lave tv. Jeg havde også tænkt efter ‘Paradise’, at jeg gerne ville lave mere, men hvad det skulle være, det vidste jeg så ikke lige. Da jeg så fik denne mulighed, tænkte jeg, at det kunne være meget sjovt at få prøvet lidt grænser af og se, hvor langt jeg turde gå. Mine største udfordringer var helt klart de mange dyr, og så det her med, at jeg ikke kunne gøre mig klar og style mig, som jeg plejer, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: Boris Laursen er single igen
LÆS OGSÅ: Nu rejser Rikke: Store ændringer i ny sæson ‘Paradise’

Hellere ‘Paradise Hotel’

Selvom Julie er glad for, at hun sagde ja til at medvirke i ‘Divaer i junglen’, betyder det dog ikke, at hun er klar på at lave et lignende program i fremtiden.
– Nu har jeg jo været med i ‘Paradise’, som er mega luksus, mens ‘Divaer i junglen’ bare er lort på lort, så de to programmer adskiller sig ret meget. Jeg er nu mest til ‘Paradise’, må jeg indrømme. Der er sol, drinks, varme og en masse søde mennesker, der er bare det hele. Så hvis jeg skulle være med i flere programmer, skulle det være noget mere luksuriøst. Jeg ved dog ikke lige, hvilket program det skal være, da jeg har en kæreste, og mange programmer handler om at være single. Men hvis der dukker noget op, kunne jeg sagtens finde på at sige ja, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’-Boris og Mariyah afslører: Det skete mellem os på flyveren
– Nu har jeg prøvet ‘Divaer i junglen’, og det behøver jeg ikke at prøve igen. Det har dog stadig været en fed oplevelse, selvom det også har været psykisk hårdt. Der har været mange små udfordringer hele tiden, og det har været noget andet, end jeg har været vant til. Jeg fortryder dog intet, og jeg føler, det har gjort mig stærkere, fortsætter Julie.
Se hele interviewet med Julie øverst i artiklen, hvor hun også fortæller, hvordan det går med hende og kærestens liv i Randers, og hvorfor hun er en diva. 
Se ‘Divaer i junglen’ mandag klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.
I klippet herunder kan du se, hvordan man IKKE scorer Mariyah

HOT NEWS: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne med i ‘Vild med dans’