Kærligheden brast: Boris Laursen er single igen

Reality-hunken og kæresten Josefine er ikke længere sammen.

Af Emilie Holm Egebro - 31. marts 2019 kl. 9:55

Tilbage i 2017 afslørede den tidligere ‘Paradise Hotel’-hunk Boris Laursen, at han havde fundet sit livs kærlighed; den fire år yngre Josefine Nørgaard Winther. Parret, der både nåede at flytte sammen og få en lille familie med deres hund, Bentley Winter Laursen, gik dog fra hinanden et års tid efter – i maj 2018.
Senere hen viste det sig, at Josefine og Boris ikke kunne undvære hinanden, og de kunne i september 2018 afsløre, at de var sammen igen.
LÆS OGSÅ: Nu rejser Rikke: Store ændringer i ny sæson ‘Paradise’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre den første ‘Divaer i junglen’-vinder, Irina Olsen, fortælle om sin angst.


SE BILLEDET: Ny ‘Paradise’-hunk har fået kæreste
Den 23-årige reality-hunk toner i morgen frem på skærmen i den spritnye sæson ‘Divaer i junglen’på TV3, og til pressemødet i sidste uge kunne han afsløre, at han det seneste stykke tid har været single, da han og Josefine i slutningen af sidste år valgte at gå hver til sit.
– Josefine og jeg gik fra hinanden for et halvt års tid siden. Jeg tror, vi voksede lidt fra hinanden, og hun har skolen, mens jeg laver alt det her på sociale medier, så vi var lidt i vidt forskellige verdener. Det kan da være, at vi mødes igen i fremtiden, men lige nu er jeg meget glad for at have den her ekstra tid. Man bruger jo meget tid, hvis man skal passe på et andet menneske. Så lige nu søger jeg ikke nogen kæreste. Jeg nyder at have ekstra tid til mig selv, fortalte Boris til pressemødet.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er årets første ‘Paradise’-par
LÆS OGSÅ: Sigmund er med i ‘Divaer i junglen’: Jeg er den største diva af dem alle
– Vi har stadigvæk vores hund sammen, men det er mig, der har ham. Josefine må se ham så tit, som hun vil, og der er slet ikke dårlig stemning mellem os eller noget. Jeg skriver også stadigvæk lidt med eks-svigerfar, så det er blevet efterladt godt, fortsatte han.
Se hele interviewet med Boris øverst i artiklen, hvor han også afslører, at han har tilmeldt sig et andet reality-program, som han nu venter på svar fra.
LÆS OGSÅ: VILDT TVIST: Sådan bliver ny ‘Divaer i junglen’-sæson
LÆS OGSÅ: Fie Laursen flytter sammen med ny kæreste: Indretter børneværelse