Nu rejser Rikke: Store ændringer i ny sæson 'Paradise'

Allerede i næste måned går optagelserne igang til ny sæson ‘Paradise Hotel’.

Af Emilie Holm Egebro - 29. marts 2019 kl. 11:57

I december blev det afsløret, at TV3 allerede søgte deltagere til en ny omgang ‘Paradise Hotel’. Det var ganske utraditionelt i forhold til de andre år, idet deltager-castingen til sæson 16 dermed gik igang, inden sæson 15 overhovedet var gået igang på tv.
Der var derfor en hel del rygter om, at vi allerede kan glæde os til en ny sæson ‘Paradise Hotel’ til efteråret, selvom programmet kun plejer at rulle over skærmen i foråret.
SE BILLEDET: Ny ‘Paradise’-hunk har fået kæreste

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Oliver Bjerrehuus fortælle om sin kærlighed til Gunnvør


LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er årets første ‘Paradise’-par
Da Realityportalen.dk mødte den smukke vært på programmet, Rikke Gøransson, kunne hun ikke løfte sløret for, om der i 2019 kommer til at være hele to omgange ‘Paradise’. Hun kunne dog fortælle, at hun inden længe starter optagelser på den nye sæson – hvilket altså er en stor ændring i forhold til normalt, idet programmet som regel altid bliver optaget i løbet af efteråret.
– Jeg tager afsted til Mexico den 5. april. Jeg er en lille smule presset over, at jeg allerede skal afsted igang, da jeg jo også har skolen at tage mig af. Jeg skal skrive eksamensopgave i en periode, hvor vi producerer ‘Paradise’, som er ret travl, så på den måde er det ret pakket. Så jeg tror, at når vi er færdige i år, så glæder jeg mig til noget sommerferie, fortalte Rikke til premieren.
LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-hunk er åben for sex på tv
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-hunk har friet til kæresten
– Men jeg glæder mig til at komme afsted igen, og jeg har set noget af castet, og det ser helt fantastisk ud. Men det er lidt underligt at stå her og snakke om en ny sæson, når vi ikke engang har skudt denne her igang, fortsatte hun.
Se hele interviewet med Rikke øverst i artiklen, hvor hun også fortæller om den nuværende sæson ‘Paradise’.
Se ‘Paradise Hotel’ sæson 15 fra tirsdag til torsdag på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: Monique har fundet kærligheden: Sådan gik mødet med børnene