Philip afslører: Min største konkurrent i junglen er…

Der er især én af deltagerne i ‘Divaer i junglen’, der kan fucke det hele op for Philip.

Af Louise Vilsbøl - 11. marts 2019 kl. 14:53

I dag er alle deltagerne i den nye sæson af ‘Divaer i Junglen’ blevet offentliggjort, og en af dem er Philip May, som har sagt ja til programmet, fordi han elsker at teste sig selv af og elsker konkurrencer. Han er da heller ikke i tvivl om, at han sagtens kan vinde programmet, der er dog én enkelt forhindring.
– Jeg kunne aldrig finde på at gå ind i et spil uden at have forudsætninger for at vinde lortet, det er for helvede en konkurrence! Jeg vil give alt, jeg har i mig  Min største konkurrent er nok mig selv, jeg har det tit med at fucke op i de afgørende momenter, fastslår Philip med et grin og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Ny sæson ‘Ex on the Beach’: Sådan foregår det bag kameraerne
– Jeg tror, vi alle sammen har vores ting, der godt kan gøre det svært at skulle leve sammen med os – vi er alle vildt forskellige, og der er ikke mange, der har prøvet at leve i en jungle. Jeg blev rigtig glad for at se Nikita (Klæstrup, red.), vi kender hinanden lidt hjemmefra – men ellers synes jeg, det er et rigtig godt hold, der er blevet samlet.
De øvrige deltagere i programmet foruden Philip og Nikita er  Sigmund Trondheim, paradisoen Boris Lausen, Mariyah Samia fra ‘Besat af Bad Boys’, Nathalie Loglo fra ‘Love Island’, Frederik Fetterlein, Julie Lieberkind fra ‘Paradise Hotel’, Nynne Larsen fra ‘Dagens mand’, og Chanel Misic fra ‘Roomies’.
LÆS OGSÅ: Deltager om ‘Divaer i junglen’: Det ser du ikke på tv

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da den tidligere ‘Divaer i Junglen’-deltager Sidney Lee blev friet til i et supermarked

Philip er en ny slags diva

I sidste års udgave af programmet var divaerne oppe imod nogle almindelige mænd, og vinderen af programmet endte med at være en af mændene. I dette års udgave ser det ud til, at der kun er divaer med, og selvom man måske ikke tænker diva som noget af det første, når man siger Philip May, så mener han alligevel selv, at han passer ind.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen flytter sammen med ny kæreste: Indretter børneværelse
– Jeg er nok lidt den nye skole af divaer – 2.0 – man kan kalde mig lidt af en opmærksomheds diva. En opmærksomheds diva er en, der har brug for sin opmærksomhed, ellers fungerer det ikke, fastslår Philip om det selvopfundne begreb.
Kæresten Simone, som Philip mødte for rullende kameraer under ‘Paradise Hotel’ støtter ham fuldt ud i deltagelsen i programmet, selvom det betød, at hun måtte undvære ham. Savnet til kæresten var dog også netop noget af det hårdeste for Philip ved at være med i ‘Divaer i Junglen’.
Man kan se den nye sæson af ‘Divaer i junglen’ på TV3 og Viaplay fra 1. april.
LÆS OGSÅ: ‘Divaer i Junglen’-stjerne afslører babynews