'Paradise'-babe gravid tre måneder efter fødsel: Det var ikke planlagt

Det kom som en overraskelse for paradisoen, da hun igen stod med en positiv graviditetstest.

Af Jonas Sand - 4. september 2017 kl. 10:56

Når Kimie Marie Kristiansen føder en søn i starten af det nye år, vil ‘Paradise Hotel’-deltagerens lille familie være fordoblet på bare 12 måneder.

Lillebror er sat til at komme til verden på dagen, hvor Mica fylder 1 år. (Foto: Privat)


I februar tidligere i år fødte paradisoen nemlig sønnen Mica, og allerede tre måneder senere blev Kimie igen gravid. Hvis hun følger sin termin, kan kommer der endnu en dreng til verden til februar næste år. Men det var ikke helt meningen, at det hele skulle gå så hurtigt.
– Graviditeten er gået super denne gang. Vi fandt ud af det ret sent, da jeg ikke på nogen måde havde haft nogle symptomer eller gener – så nej, det var på ingen måde planlagt, siger Kimie til Realityportalen.dk og slår fast, at de alligevel ikke var i tvivl om, hvad der skulle ske.
– Vi var ret overraskede over, at jeg allerede var gravid igen. Men vi var ret positive omkring det hele, og vi var slet ikke i tvivl om, at vi skulle have det her barn.
LÆS OGSÅ: Paradiso er blevet mor: Derfor hedder han Mika
Super hårdt
Parrets kommende søn er sat til at komme til verden den 16. februar – samme dag som sønnen Mica blev født 12 måneder tidligere. Og Kimie ser både fordele og udfordringer ved at have to så små drenge på samme tid.
– Jeg ved, at det kommer til at blive super hårdt, når der kun er omkring 12 måneder imellem, men jeg er sikker på, at drengene kommer til at få et virkeligt tæt bånd, når der kun er så kort tid imellem dem. De kommer til at få så meget ud af hinanden, når de bliver større, siger hun og jubler over, at det er samme køn.
– Jeg er så glad for, at det er to drenge. Jeg har også et vildt tæt forhold til min ene søster, der er to år yngre end mig, og det håber jeg også, at de får.

Kimie kan ikke længere skjule, at hun igen er gravid. (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso dømt for bedrageri
Forskellige graviditeter
I forbindelse med Kimies første graviditet, fortalte hun til Realityportalen.dk, at hun kæmpede så meget med opkast og var så syg, at hun var tæt på at blive indlagt. Men denne gang er det heldigvis helt anderledes.
– Men det er vildt, hvordan to graviditeter kan være så forskellige. Efter min første graviditet, hvor jeg kastede op til uge 22, tænkte jeg, at det ikke lige var foreløbig, jeg skulle være gravid igen. Men denne gang er det gået så godt, siger Kimie.
Kimie er ikke i tvivl om, at det bliver hårdt med to så små børn. Men hun er også overbevist om, at de nok skal klare det, efter det første halve års tid som forældre er gået godt.
– Den første tid som forældre er altid lidt hård, tror jeg. Man skal lige finde sin rolle og en rytme der fungere. Vores søn Mika er heldigvis forholdvis nem og verdens gladeste baby, og samtidig har min kæreste og jeg bare et rigtigt godt samarbejde. Vi er virkeligt godt team, og det gør uden tvivl alt nemmere, slår hun fast.
Se flere billeder af Kimie og sønnen i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Und mor afslører: Aborterede efter slag i maven
LÆS OGSÅ: Paradiso skal være mor: Jeg kæmper med opkast
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.