HOT NEWS: Ny musical om Sanne Salomonsen

Nu bliver det muligt at lære Sanne Salomonsen at kende i en musical, der kommer helt tæt på mennesket bag den store rockstemme.

Af Emilie Holm Egebro - 19. november 2018 kl. 11:00

Først fik vi lov at se Sanne Salomonsen som dommer i ‘X Factor’, og senest var hun dommer i ‘Live’. Det er dog ikke længe siden, at rockmamaen kunne afsløre, at hun valgte at takke nej til tilbuddet om at fortsætte med dommertjansen i den kommende sæson af seermagneten ‘X Factor’ på TV 2 og ikke ønsker at lave mere tv.
– Nu har jeg lavet tv i over et år, og jeg trænger til at komme ud at spille med mit band, lød det fra hende.
LÆS OGSÅ: Sanne Salomonsen sat ud af spillet: Dobbelt uheld
LÆS OGSÅ: Reality-babe vil i Folketinget
Det viser sig dog, at det for Sanne Salomonsens mange fans nu bliver muligt at få endnu mere at vide om rockmamaen på anden vis end at se hende på skærmen.
– Den Jeg Elsker, Det’ Ikke Det Du Siger, Woodoo, Taxa, Kærligheden Kalder og mange, mange flere… Vi kender hendes sange – men kender vi mennesket bag? Kender vi hendes kampe? Ved vi, hvad hun var oppe imod? Kender vi det liv, der har formet Danmarks stærkeste rockstemme? Kender vi egentlig SANNE? Nu kan fans glæde sig til at opleve historien om hele Danmarks rockmama Sanne Salomonsen som musical for første gang – selvfølgelig med mange af hendes udødelige hits, lyder det i en pressemeddelelse fra HAVE kommunikation.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sanne Salomonsen åbner op om sin hårde sygdomsperiode:

LÆS OGSÅ: Ung mor har fået svar på kræftfrygt
Her fortælles det også, at Sanne Salomonsen glæder sig meget til at opleve sit eget liv genfortalt på scenen.
– Det er stort, det er spændende, det er skræmmende at skulle opleve sit eget liv som musical på scenen. Jeg glæder mig til at se, hvordan det kreative team og resten af holdet kommer til at gribe det hele an, og jeg glæder mig til  musicallen og er selvfølgelig meget spændt på resultatet, forklarer hun.
SANNE – THE MUSICAL får verdenspremiere i Tivolis Koncertsal 19. september 2019 og skal derefter på turné landet rundt til Vejle, Odense, Aalborg, Holstebro og Aarhus.
Billetsalget er gået i gang i dag klokken 11.00.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Nybyggerne’-par er blevet forældre
LÆS OGSÅ: Sanne Salomonsen under ‘X Factor’: Jeg havde det rigtig dårligt