Sanne Salomonsen efter seer-fiasko: Slut med tv

Så er det slut med at se den velkendte rock-mama på tv-skærmen fremover.

Af Kenth G. Madsen - 28. oktober 2018 kl. 15:55

Det kostede fælt på seertallet, da DR besluttede at lægge deres nye show ‘Live’ klos op ad det populære ‘Vild med Dans’ på TV 2, der hver uge tiltrækker rundt regnet en million seere.
Faktisk svigtede seerne talentprogrammet i en sådan grad, at ‘Live’ blev det mindst sete i nyere tid på statskanalen. Men ved finalen i fredags strålede Sanne Salomonsen alligevel sammen med sin vinder, 36-årige Joanita Zachariassen, som hun havde coachet til sejr.
LÆS OGSÅ: Sanne Salomonsen sat ud af spillet: Dobbelt uheld
LÆS OGSÅ: Reality-babe vil i Folketinget
–  Jeg har ikke fortrudt min medvirken. Det har været en stor fornøjelse, fordi jeg netop havde efterlyst et program, hvor det i højere grad var de unge talenter med egenproduceret musik, der kom i fokus. Det lykkedes, og så er jeg ligeglad med, at kun et par hundredetusinde seere var med, sagde Rockmama, der valgte at takke nej til tilbuddet om at fortsætte med dommertjansen i den kommende sæson af seermagneten ‘X Factor’ på TV 2.
– Jeg havde det sjovt med ‘X Factor’ og elsker Blachman, men jeg har også haft en fest her i ‘Live’ sammen med Lina Rafn, som er en vidunderlig kvinde.
LÆS OGSÅ: Sanne Salomonsen og Lina Rafn: Vi ligner hinanden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se det rørende klip, hvor Karsten Ree frier til Janni


LÆS OGSÅ: Et år efter ‘Gift ved første blik’: Nu skal deltager giftes igen
Sanne Salomonsen har foreløbig sat tv-engagementer på pause til fordel for musikken.
– Nu har jeg lavet tv i over et år, og jeg trænger til at komme ud at spille med mit band. Til januar starter jeg en turné, og fra maj skal Anne Linnet, Lis Sørensen og jeg spille sammen. Vi skal have fundet noget musik fra starten af 80’erne, så vi skal i øvelokalet og jeg glæder mig.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-babe afslører: Jeg har været mand
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: Ung mor har fået svar på kræftfrygt