Reality-babe vil i Folketinget

En velkendt reality-babe har besluttet sig for at stille op til Folketinget.

Af Emilie Holm Egebro - 21. juni 2018 kl. 7:25

Pernille Nygaard, der har en lang række reality-programmer på CV’et, såsom ‘Paradise Hotel’, ‘Divaer i junglen’, ‘Dagens mand’ og ‘Et ton cash’ er i øjeblikket i fuld gang med jurauddannelsen på Aalborg Universitet. Sidste år kunne hun tilmed fortæller, at hun også havde scoret sig drømmejobbet ved siden af sin uddannelse, idet hun var blevet en del af teamet hos Udlændingeretshjælpen i Aalborg som juridisk rådgiver.
LÆS OGSÅ: Derfor er forlovet Pernille Nygaard med i ‘Dagens mand’
Selvom man derfor måske skulle tro, at Pernille har hænderne fulde, har hun nu besluttet sig for at kaste sig ud i endnu et projekt:
– Jeg stiller op til næste folketingsvalg, skriver hun på sin Facebook-profil og uddyber overfor Realityportalen.dk:
LÆS OGSÅ: Gravid ‘Paradise’-babe afslører: Det skal vores datter hedde
– Det har været min plan længe. Jeg mener, der er mange ting, der burde gøres bedre, og mange ting, der bør fokuseres mere på. Derudover synes jeg tit og ofte, der bliver prioriteret helt forkert. Jeg har først kunnet offentliggøre det nu, da jeg nu endelig har tid til at begynde at starte lidt debat op på Facebook, efter jeg har fået sommerferie fra studiet, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Kollektivet’ afslører: Så langt er programmet fra ‘Paradise’
– Jeg vil helst ikke afsløre for meget, men jeg er slet ikke i tvivl om, at der er mange emner, jeg vil ind at fokusere på, såsom kontanthjælpsloftet, udlændinge-politik og mange flere ting. Jeg vil ikke sige, at det er et bestemt emne, der mangler at blive ændret, jeg vil nærmere mene, at man altid kan tage alle emner op til revurdering. Vi er jo nødt til konstant at udvikle os, og nogen skal jo sørge for, at den udvikling sker i positiv forstand, fortsætter hun.
Pernille ønsker ikke at fortælle, hvilket parti hun ønsker at stille op for, da hun mener, det er fint med lidt nysgerrighed. Hun mener dog, at det er muligt at gætte udfra de videoer, hun lægger op på sin Facebook de næste par dage.
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia afslører hemmeligheder i ny selvbiografi
Pernille har lagt flere debatterende videoer ud på sin Facebook – se blandt andet en af dem herunder:

LÆS OGSÅ: SAY WHAT: Paradiso har spillet på fodboldlandsholdet
LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘Divaer i junglen’-babe afslører familieforøgelse
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Sådan er det gået med mit program