Sanne Salomonsen sat ud af spillet: Dobbelt uheld

Rockmamaen har bestemt været uheldig på det seneste.

Af Kenth G. Madsen - 1. september 2018 kl. 19:55

Sanne Salomonsen kom i juli til skade med bentøjet ved to på hinanden følgende uheldige episoder. Først forstuvede hun sin fjerde tå – den, der styrer balancen. Det betød blandt andet, at hun blev forhindret i at spille koncerter i sommerens løb.
LÆS OGSÅ: Sanne Salomonsen under ‘X Factor’: Jeg havde det rigtig dårligt
Det næste uheld skete på en indkøbstur til Hornbæk, hvor hun humpede rundt på fortovet med sin dårlige fod og barnebarnet ved hånden. En cyklist kørte pludselig op på fortovet for at undgå en vanvidsbilist. Cyklen jordede Rockmama, så hun pådrog sig flere knubs og skrammer.
LÆS OGSÅ: Irina i chok: Min 3-årige datter bliver truet seksuelt
– Jeg blev væltet omkuld og fik skrammer på knæ og albuer. Og da jeg i forvejen ikke kunne gå særligt godt, ja, så blev jeg endnu mere ukampdygtig. Mingus slap for skader og bilisten kørte bare videre. Desværre nåede vi ikke at læse nummerpladen på flugtbilisten til en anmeldelse hos politiet, fortæller Sanne Salomonsen til HER&NU.
LÆS OGSÅ: Monique og Mark i åben krig og Statsforvaltningen
– Så jeg har været sat ud af spillet i hele juli, men det gjorde egentlig ikke noget, for vejret var jo så fint, så tiden blev brugt til at få orden i boligen i Gilleleje, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Reality-babe vil i Folketinget
LÆS OGSÅ: DR afslører: Her er værten på ‘LIVE! – Danmarks nye live-artist’
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Rosa har to store problemer i ‘Vild med dans’