HOT NEWS: Her er premieredatoen for 'Ex on the Beach' - Her & Nu

HOT NEWS: Her er premieredatoen for 'Ex on the Beach'

Foråret kunne ikke skydes bedre igang. Her er datoen for, hvornår du skal sidde klar foran skærmen.

Af Caroline Grønne Wigdal - 14. februar 2020 kl. 10:44

Vi har ventet og ventet, og endelig løftes sløret for den dato, hvor festen begynder og ‘Ex on the Beach’ vender tilbage.
LÆS OGSÅ: UH! Få et eksklusivt smugkig på den nye sæson ‘Ex on the Beach’
Søndag den 1. marts vil sæson 4 af det danske reality-program blive vist på Dplay og Kanal 4 klokken 22.00. Det lyder til, at sæsonen har været hele ventetiden værd, for allerede fra dag et i luksusvillaen i Brasilien, er der drama, ingen hæmninger og vilde følelser i allerbedste ‘Ex on the Beach’-stil. Det skriver Discovery Networks i en pressemeddelelse.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se alle de nye ‘Ex on the Beach’-deltagere
– ‘Ex on the beach’ har siden vi lancerede første sæson for halvandet år siden,været en blændende succes. Særligt på vores streamingtjeneste DpIay, hvor nye sæsoner hele tiden har overgået den foregående. Derfor har vi selvfølgelig tårnhøje forventninger til sæson 4, siger programdirektør for Discovery Networks Danmark, Pil Gundelach Brandstrup, og fortsætter:
– Jeg tør godt love, at vi heller ikke med denne sæson kommer til at skuffe seerne. Vi har fundet et fantastisk cast, som i den grad leverer ægte reality. De er ikke med for pengene eller jagten på at vinde det hele. I ’Ex on the Beach’ er det deres ægte følelser, der er på spil, og her sætter de alt ind for at vinde den store kærlighed, eller i hvert fald en oplevelse, der ikke går i glemmebogen.
LÆS OGSÅ: UH! Er Mikkel også tilbage i ‘Ex on the Beach’?!

Vil du være med i ‘Ex on the Beach’ sæson 5?

Og hvis du går og drømmer om et vildt eventyr omgivet af strand og flirtende singler, så har du allerede nu muligheden for at tilmelde dig til den næste sæson.
LÆS OGSÅ: Derfor er Amanda tilbage i ‘Ex on the Beach’ sæson 4
Lige fra første sæson af realityformatet ramte skærmen i august 2018, har det været i en liga for sig selv og trukket overskrifter. Derfor er de indledende forberedelser til en sæson 5 allerede gået i gang. Castingen til endnu en sæson er er lige startet. Men på hvilken eksotisk lokation de håbefulde ex’ere potentielt skal slå deres folder, er dog endnu en hemmelighed, skriver Discovery Networks endvidere i pressemeddelelsen.
Du skal blot være single og mellem 18 og 28 år. Castingen til sæson 5 kan du læse om her. 
Se med søndag d. 1. marts klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay. Herfra sendes programmet hver søndag til tirsdag klokken 22.00.