WOW! Få et eksklusivt smugkig på ny sæson 'Ex on the Beach'

Se de første eksklusive billeder af luksusvillaen i Brasilien.

Af Caroline Grønne Wigdal - 25. november 2019 kl. 15:00

Lige nu går det løs med optagelserne til sæson 4 af ‘Ex on the Beach’, som foregår i den nye og helt enorme luksusvilla i smukke Brasilien. Det er første gang, at reality-programmet bliver optaget i Brasilien, mere præcist beskrevet Pipa Beach med udsigt til tukisblåt hav, palmer og kridhvidt sand.
LÆS OGSÅ: UH! ‘Ex on the Beach’-babe afslører hemmeligt forhold
Realityportalen har mødt startcastet, og I kan godt begynde at glæde jer til at gøre det samme. Der er allerede hed flirt og krøllede lagner i boligen, hvor nye og gamle flammer mødes – og det hele optages af de mange kameraer, der er placeret i hver en vinkel.

Større villa end nogensinde

Bag den syv meter høje dør gemmer sig det ene mere luksuriøse værelse efter det andet. Der er rig mulighed for, at deltagerne kan foretage sig noget privat eller have hemmelige snakke, for arealet er så stort, at man ikke kan høre, hvad der foregår i den anden ende af boligen.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe i krise: Det er lidt hårdt lige nu
Øverst i villaen er luksussuiten, hvor den nye ex skal bo den første nat, når han eller hun pludselig stiger op fra havet. Derudover er der på villaens øverste plan en pool, udendørs spiseområde og køkken.
På nederste plan er der træningsbænke, masser af lækre lounge-områder samt strand og pool.
Villaen i Brasilien er altså med andre ord en knaldgod base for fest og flirt. Vi opdaterer sitet med flere billeder fra villaen og præsentationer af de nye ‘Ex on the Beach’-deltagere, når premieren nærmer sig.
LÆS OGSÅ: Sådan er det gået alle ‘Ex on the Beach’-parrene