HOT NEWS: Se alle de nye 'Ex on the Beach'-deltagere - Her & Nu

HOT NEWS: Se alle de nye 'Ex on the Beach'-deltagere

Om kort tid går det løs med ‘Ex on the Beach’ sæson 4, men allerede nu kan vi løfte sløret for de nye deltagere.

Af Caroline Grønne Wigdal - 13. februar 2020 kl. 07:25

Man kan godt begynde nedtællingen til, at et nyt og brændhedt drama folder sig ud på skærmen hos Kanal 4 og Dplay, og det er blevet tid til fjerde sæson af ‘Ex on the Beach’.
LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-hunk tilbage til ekskæresten: Det skal være for altid 
Endnu engang flytter otte lækre og flirtende singler ind i en overdådig luksusvilla, som denne gang er placeret under Brasiliens strålende sol og med udsigt til hvid sandstrand og turkisblåt hav. Men også med udsigt til den ex, som helt pludseligt dukker op af havet og bliver årsag til blandt andet knuste hjerter, jalousi og følelser, der igen blusser op.
LÆS OGSÅ: WOW: Her er hemmeligheden bag Jackies vægttab
‘Ex on the Beach’ 2020 bliver fyldt med kærlighed, fest og masser af intriger. Realityportalen mødte de nye deltagere kort tid efter, at de havde mødt hinanden for første gang, og nu må vi endelig præsentere dem for jer.
De otte deltagere kan du læse om herunder, og i galleriet øverst i artiklen kan du se flere billeder af alle deltagerne. Inden længe offentliggører vi også premieredato og tidspunkt for den nye sæson ‘Ex on the Beach’.  
LÆS OGSÅ: Tjekker Casper ind på ‘Paradise’ igen?!
Amanda Mogensen er 20 år, bartender og fra Amager
Amanda er en velkendt ‘Ex on the Beach’-babe, da hun også var med i sæson 2, og nu er hun klar på nye eventyr og nye fester. Amanda har været sammen med over 70 fyre, men efter hun er blevet ældre, er hun ikke helt så let at lokke med hjem.  – Men jeg er her for at hygge mig, og jeg vil ikke udelukke, at jeg igen finder kærligheden herinde, siger hun.
Se Amanda her: 

Ditte Lee er 26 år, læser til pædagog og fra Søborg
Den blonde babe har ingen erfaring med reality-tv, men hun er alligevel helt selvsikker og kan ifølge hende selv godt virke ret iskold. Det er dog langt fra tilfældet. – Mine veninder siger, at jeg kan være lidt af en bitch. Men når man lærer mig at kende, så er jeg sød, omsorgsfuld og blød, siger hun. Ditte er med, da hun efter et forhold på otte år, trængte til at opleve verden som single.
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Hvad sker der under lagnerne?
Se Ditte her:

Camilla Thoby er 24 år, receptionist og fra København.
Den toptrænede Camilla meldte sig til ‘Ex on the Beach’ for at få den fedeste oplevelse i livet. Camilla falder for den utilregnelige, mystiske og charmerende type med den samme gode energi, som hun selv har. – I sengen er jeg meget udforskende og vild. Jeg har engang fået at vide, at jeg er umættelig. Sex er meget naturligt for mig, og jeg snakker meget åbent om det.
LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-hunk tilbage til ekskæresten: Det skal være for altid
Se Camilla her:

Louise Balling Jensen er 20 år, butiksassistent og fra København. 
Louise elsker fester, alkohol og gode mennesker, og hun falder for en frisk og festglad fyr med tatoveringer, som gerne skal være fra København. Louise træner aldrig, men til gengæld har hun meget krudt i røven, er utrolig social og ofte ude med en drink i hånden. Louise fortæller, at hun drømmer om at have sex på en strand, men til nu kun har haft det i en parkeringskælder, hvilket ikke var helt så romantisk.
LÆS OGSÅ: Husker du denne ‘Ex on the Beach’-babe? Her er hun i dag
Se Louise her:

Nicklaes Johannes Olsen er 27 år, mekaniker og fra Hedehusene.  
Den ældste deltager er også ham, som alle pigerne går efter. Hjemme går han ikke helt så ofte i byen, men i luksusvillaen giver han den gas, og han har allerede i løbet af de første dage fået et meget godt øje til Amanda. Selvom Nicklaes er klar på et nyt kapitel, er der en ekskæreste, han frygter. – Vi gik fra hinanden, fordi vi var uvenner hele tide, men der er stadig mange følelser i det, siger Nicklaes.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Casper indrømmer: Havde ondt i røven over Anna og Oliver
Se Nicklaes her:

Robin Christensen er 20 år og fra København.
Robin er yderst tilfreds med pigerne i denne sæson, som han synes, ser meget naturlige og uskyldige ud, og det er opskriften på drømmepigen for ham. – Jeg har længe overvejet, at jeg skulle være med i et reality-program, og nu nåede jeg et punkt, hvor jeg tænker, at folk må acceptere mig for den, jeg er, og jeg er ligeglad med, om jeg siger noget fjollet på tv.
LÆS OGSÅ: CHOK: Tessie anholdt på grund af ekskæreste
Se Robin her: 

Asbjørn Nielsen er 21 år, telemarketingsælger og fra Kolding
Jyske Asbjørn bliver i sin hjemby kaldt for tyren, og han lægger ikke skjul på, at han både er pige- og træningsglad. Den glæde er han kendt for i Kolding, men han er også kendt for sin højde på to meter. Han er meget gerne med til at skabe drama, hvilket hurtigt vil blive tydeligt i denne sæson. – Jeg er med, fordi jeg er single og har sabbatår. Jeg vil gerne tage alle de oplevelser ind, jeg kan.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’s hotteste par ændrede planer i sidste sekund
Se Asbjørn her:

Andreas Korsbakke er 23 år, flyttemand og fra Amager. 
Andreas er ifølge ham selv en gøgler, men ifølge vennerne kan han også være lidt af en klovn, som man ofte finder i byen i snak med en sød pige. Han er både udadvendt og fyldt med energi, og så er han altid klar på en fest. Det var netop også for festens skyld, at han rejste til Brasilien. – Jeg vil gerne have en vild oplevelse med masser af fest og farver, og jeg er ikke med i ‘Ex on the Beach’ for at finde kærligheden, fortæller Andreas.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson og kæresten Tommy: Sådan mødtes vi
Se Andreas her: