WOW: Derfor er Amanda tilbage i ‘Ex on the Beach’ 4

Har man set sæson 2 af reality-programmet, så genkender man et blik blandt de nye deltagere. Amanda Mogensen er nemlig tilbage.

Af Caroline Grønne Wigdal - 13. februar 2020 kl. 8:32

20-årige Amanda Mogensen er allerede en velkendt babe fra ‘Ex on the Beach’ sæson 2, og om ganske kort tid kommer vi til at se meget mere til hende, for hun er en af de 8 singler, der udgør startcastet til ‘Ex on the Beach’ sæson 4.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se alle de nye ‘Ex on the Beach’-deltagere
– Jeg vil gerne have oplevelse med ‘Ex on the Beach’, som udelukkende er god. Første gang jeg var med, var det den bedste oplevelse nogensinde, men oplevelsen får mig stadig til at tænke på Mikkel, som knuste mit hjerte for fuld smadder. Så på en måde forbinder jeg det også med noget negativt. Men jeg er ovre ham nu, fortæller Amanda til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Tjekker Casper ind på ‘Paradise’ igen?!
I sæson 2 fandt Amanda sin store kærlighed i Mikkel Søndergaard, og kærligheden blomstrede videre hjemme i Danmark og førte endda til et bryllup. Men desværre endte det hele brat. Det har heldigvis ikke fået Amanda til at miste modet. Hun er klar på endnu et kæmpe eventyr.
LÆS OGSÅ: Knuste hjerter på ‘Paradise’: Det var bevidst

Nu er jeg åben og ligeglad

For reality-baben er det en styrke, at hun allerede har været med i ‘Ex on the Beach’ før. Der er nemlig noget, hun vil gøre anderledes denne gang.
– Mit liv er for kort til at fortryde, så jeg går ikke rundt og tænker, at der er noget, jeg ville have gjort anderledes dengang. Men der er nogle ting, som jeg gerne vil ændre lidt på nu, hvor jeg er med igen. Jeg vil forsøge ikke at blive forelsket så hurtigt. Men omvendt kan man jo ikke styre sine følelser, siger Amanda og fortæller videre:
LÆS OGSÅ: Paradisoers trekantsdrama: Daniel tjekker frivilligt ud
– Men jeg er her for at hygge mig, og jeg vil overhovedet ikke udelukke, at jeg finder kærligheden herinde igen.
Det er ingen hemmelighed, at intet går ubemærket hen i ‘Ex on the Beach’, og det gælder også, hvad der sker under lagnerne. Den slags har Amanda et andet forhold til nu.
LÆS OGSÅ: WOW: Her er hemmeligheden bag Jackies vægttab
– Denne gang er jeg meget mere åben og ligeglad med, at der er kamera på. Første gang var jeg ret blufærdig og tænkte over alt, hvad jeg gjorde, siger hun.
Om kort tid offentliggøres premieredatoen, og Amanda og de syv andre singler kan følges, når det går løs med ‘Ex on the Beach’ i Brasilien.