'Gift ved første blik'-Stefan: Jeg var overrasket, da jeg så Vanessa

Det var ikke helt det match, Stefan havde forventet, da han så sin brud.

Af Emilie Holm Egebro - 6. september 2018 kl. 9:01

I aftes blev 27-årige Stefan fra Odense og 29-årige Vanessa fra Esbjerg gift ved første øjekast i DR-programmet ‘Gift ved første blik’.
LÆS OGSÅ:‘Gift ved første blik’-Eva: Vi gik lidt for hurtigt frem
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-babe afslører: Jeg har været mand
De havde begge haft mange forestillinger om, hvem der mon skulle stå ved siden af dem ved alteret forud for programmet, og Stefan forklarer, at det var en vild følelse, da han endelig fik sin brud at se:
– Da døren åbnede, og jeg så hende for første gang, blev jeg rigtig lettet og tænkte: “Wow, hun var godt nok pæn”. Det aller første, jeg lagde mærke til, var hendes smil, og så glemte jeg alt andet end det, der skete mellem os. Lige pludselig stod hende, jeg skulle giftes med, bare der lige foran mig. Så jeg var bestemt positivt overrasket. Det positive indtryk fortsatte heldigvis hele bryllupsdagen, da jeg fandt ud af, at hun også er åben, snakkesalig og griner rigtig meget. Jeg havde frygtet meget, at vi slet ikke ville have noget at snakke om, men de få minutter, vi havde for os selv, kørte samtalen bare derudad, fortæller Stefan til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Et år efter ‘Gift ved første blik’: Nu skal deltager giftes igen
LÆS OGSÅ: WOW! Så mange par og børn er skabt af ’Gift ved første blik’
Under gårsdagens afsnit nævner Stefan, at Vanessa umiddelbart ikke er den type, han normalt har været sammen med højdemæssigt. Derfor blev han også lidt overrasket, da han først så hende:
– Mine tidligere kærester har altid har været mindre end mig, mens Vanessa er samme højde som mig. Forud for programmet har vi skullet svare på en masse spørgsmål og tegne en rød tråd gennem vores tidligere forhold for, at de kunne finde et match. Derfor tænkte jeg, at de sikkert ville gå efter nogle af de ting fra den røde tråd, og derfor overraskede det mig, da jeg så Vanessa, fordi hun umiddelbart ikke lige passede på den røde tråd, jeg havde beskrevet for eksperterne. Så det var egentlig det, jeg mente med det, men at hun er samme højde betyder ingenting for mig. Det er slet ikke, fordi jeg behøver have en, der er mindre. Jeg tænker egentlig ikke som sådan, at jeg har en bestemt type og går efter noget bestemt. Jeg tænkte bare, at Vanessa var smuk og virkede super sød, forklarer Stefan.
LÆS OGSÅ: Husker du ‘Gift ved første blik’-Allan? Sådan går det ham i dag
LÆS OGSÅ: Gravid ‘Gift ved første blik’-deltager afslører kønnet
Stefan fortæller desuden, at han synes, det er mærkeligt at se sig selv på tv. Han er dog godt tilfreds med afsnittet, og hvordan det hele er blevet klippet. Han er lettet over, at folk nu endelig kan begynde at følge med i den rejse, han indtil nu har skullet holde hemmelig.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører: Derfor er jeg med i den nye sæson af ‘Forsidefruer’
Se, hvordan det går Stefan og Vanessa og de andre par i næste afsnit af ‘Gift ved første blik’ onsdag klokken 20.00 på DR1.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen