WOW! Så mange par og børn er skabt af ’Gift ved første blik’

Masser af mennesker har fundet kærligheden gennem det populære program.

Af Pernille Hahn Hauberg - 26. februar 2017 kl. 12:55

De har aldrig mødt hinanden, og de aner ikke hvem eller hvad, de siger ja til, når de gifter sig med en person, et hold eksperter har udvalgt til dem i ‘Gift ved første blik’.
Det oprindeligt danske koncept er blevet ført ud i levende live i hele 19 lande, og 27 par er stadig sammen, og hele tre børn er kommet til, efter at mor og far lod sig vie i programmet. To i Finland og ét enkelt i Australien. Det skriver DR.
– Jeg er glad for, at der er 27 par, der er sammen, og at der er nogen, der har fået babyer. Det synes jeg, er fantastisk, siger direktøren for produktionsselskabet Snowman, Michael Von Würden til DR.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par: Sådan gik bryllupsnatten
Indtil videre er der dog ingen danske ’Gift ved første blik’-babyer, men både Line Rask og Michael Hansen samt Randi Jespersen og Niels Pold fra sidste sæson er stadig sammen.
Se de danske ‘Gift ved første blik’-par, der stadig er sammen, og hvilke par der i den nye sæson tester kærligheden i galleriet øverst i artiklen.
Du kan se ’Gift ved første blik’ hver tirsdag kl. 20:45 på DR1.  
LÆS OGSÅ: Skuffet ‘Gift ved første blik’-brud sælger sin brudekjole
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltagerne: Sådan går det i dag
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik om ekskonen Ane: Vi er ikke på julekort
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.