'Gift ved første blik'-Eva: Vi gik lidt for hurtigt frem

Selvom Eva er glad for sit match, ærgrer hun sig over de mange kys på bryllupsdagen.

Af Emilie Holm Egebro - 5. september 2018 kl. 20:55

I aftenens afsnit af ‘Gift ved første blik’ blev de to sidste par i denne sæson smedet sammen, nemlig 27-årige Stefan og 29-årige Vanessa samt 53-årige Carsten og 52-årige Eva.
LÆS OGSÅ: Et år efter ‘Gift ved første blik’: Nu skal deltager giftes igen
LÆS OGSÅ: WOW! Så mange par og børn er skabt af ’Gift ved første blik’
Der var ingen tvivl om, at alle fire medvirkende var meget positivt overraskede over deres match, og der var kun kærlige ord mellem dem under afsnittet. Eva og Carsten kastede sig tilmed ud i et smækkys lige efter vielsen, og i løbet af bryllupsdagen blev det til en hel del kys mellem de to. Dog måtte Eva på et tidspunkt fortælle Carsten, at hun kun ønskede tante-kys, da hun endnu ikke var klar til mere på det tidlige stadie i deres forhold.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-babe afslører: Jeg har været mand
LÆS OGSÅ: Husker du ‘Gift ved første blik’-Allan? Sådan går det ham i dag
Det viser sig dog, at Eva gerne havde set, at de helt havde ventet med at kysse hinanden til et senere tidspunkt i programmet:
– Jeg havde bestemt mig for på forhånd, at jeg helst ville give et kram eller kindkys efter vielsen, da det var ret overvældende for mig at skulle kysse et fremmed menneske. Men da Carsten så sender mig brevet inden brylluppet, hvor han skrev, at han håbede, at jeg ville gengælde hans kys efter vielsen, så tænkte jeg, at jeg godt ville gå imod mine principper for hans skyld og give et tante-kys. Jeg fortalte også Carsten inden kysset, at det kun ville blive et tante-kys, så han vidste det. Jeg synes dog stadig, det var ret grænseoverskridende. Det blev jo også til en hel del flere kys og berøringer i løbet af aftenen, hvilket egentlig var ret overvældende for mig, så set i bagspejlet ville jeg gerne, at vi ikke var gået så hurtigt frem og ikke havde kysset på bryllupsdagen, ligesom jeg jo egentlig havde tænkt det forud for brevet fra Carsten, fortæller Eva til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører: Derfor er jeg med i den nye sæson af ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: Gravid ‘Gift ved første blik’-deltager afslører kønnet
– Lige der er Carsten og jeg bare forskellige, og han havde ikke det samme behov som mig for at gå langsomt frem, så jeg forsøgte lidt at møde ham, selvom jeg var lidt imod det, så jeg ikke virkede, som om jeg ikke gik all in i det her. Jeg siger jo dog også til ham under festen, at han lige skal huske, at det er tante-kys. Så når jeg føler efter, skulle jeg bare have lyttet efter min mavefornemmelse og sagt, at jeg havde brug for lige at lære hinanden at kende først. Jeg vil dog sige, at det bestemt ikke betyder, at jeg ikke går ind til programmet med åbent sind, for som jeg siger i afsnittet, er Carsten lige det match, jeg havde håbet på, og jeg bliver glad, da jeg ser ham. Og jeg tænker mest af alt bare over, at jeg rigtig gerne vil lære ham bedre at kende og for alvor komme igang med dette projekt. Så selvom vi måske gik lidt hurtigt frem, er det en mindre detalje i forhold til, hvor positiv og lettet jeg var over det hele, fortsætter Eva.
Se, hvordan det går Eva og Carsten og de andre par i næste afsnit af ‘Gift ved første blik’ onsdag klokken 20.00 på DR1.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen