Geggo og Cengiz afslører: Vil bygge hus

‘Familien fra Bryggen’-parret håber på, at de i nærmeste fremtid kan få bygget deres drømmehus.

Af Emilie Holm Egebro - 3. oktober 2019 kl. 20:58

Tilbage i oktober 2018 flyttede ‘Familien fra Bryggen’-parret Geggo og Cengiz sammen med datteren, Alba, ud af deres hus i Dragør, som de havde lejet i to år. Familien var blevet tilbudt at købe huset, men de følte ikke, det var det helt rigtige og ville derfor hellere leje noget, indtil de fandt det helt rette hjem.
Derfor flyttede de ind i en femværelses lejlighed på 141 kvadratmeter i det nybyggede Øresund Park nær Amager Strand, og hvor Linse efterfølgende flyttede ind lige ved siden af i en treværelses lejlighed på 88 kvadratmeter.
LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to
LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os
Selvom ‘Bryggen’-parret er glade for lejligheden, slår de dog fast, at de i fremtiden skal have et hus. Det skal dog ikke være hvilket som helst hus:
– Jeg savner at bo i hus. Jeg vil rigtig gerne bygge et hus, men jeg er ikke Donald Trump, så jeg har ikke en milliard på min konto til, at jeg bare lige kan købe en grund og sætte et hus på. Desværre. Så hver ting til sin tid, men ser jeg pludselig den helt rigtige grund, så køber jeg den, for det er planen i fremtiden, men det er stille og roligt, så det er ikke, fordi vi søger, fortæller hun til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor har jeg skiftet navn
– Jeg vil også gerne bo i hus, men om nogle år. Jeg er glad for at bo i lejlighed. Men jeg vil også kun bygge et hus, jeg vil ikke købe et, der er færdigt, jeg skal have en grund og lave det, lige som jeg vil have det, fortsætter Cengiz.
– Det kommer også til at tage nogle år at bygge det hus, jeg gerne vil have. Så om fem år ser vi da os i hvert fald bo i et hus. Og det skal helt sikkert ligge på Amager, slår Geggo fast.
– Jeg kunne godt tænke mig Dragør, tilføjer Cengiz.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne viser ny, vild tatovering frem
– Det kunne jeg også, men jeg gider ikke alle de flyvemaskiner. Lige der, hvor vi boede, det var det sted, hvor flyene lettede over os, så det larmede helt sindssygt meget. Især i ferieperioderne, der skulle man være stille, når man talte med hinanden, hvis der kom et fly over os. Det var frygteligt. Men nu bor vi så lige ved siden af en metro, det er ikke meget bedre. Jeg skal hele tiden pause tv’et, når jeg ser ’Paradise’, det er så irriterende. Det tager mig tre timer at se et afsnit, afslutter Geggo frustreret.
Se Geggo og Cengiz i ‘Familien fra Bryggen’ torsdag klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: Linse afslører hemmeligheden bag hals-tatovering
Se det søde klip, hvor hele Danmark møder Alba, herunder: 

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af vores liv bliver filmet

Læs mere om