SAY WHAT! Linse og Geggo dropper Bryggen

De populære realitydeltagere har besluttet sig for at forlade Bryggen.

Af Nikolaj Vraa og Jonas Sand - 4. november 2018 kl. 10:55

Da Stephanie ‘Geggo’ Karma Christiansen for et par år siden blev mor til datteren Alba, rykkede hun og hendes mand, Cengiz Mads Salvarli, til Dragør for at bo i hus. På det tidspunkt planlagde Linse at bygge et hus nær dem, men den plan skrottede hun på grund af problemer med at få kommunens tilladelse til det ønskede byggeri.
Siden rykkede hun til Spanien for at åbne sit eget bed and breakfast i Mijas mellem Malaga og Marbella. Men flytningen til udlandet er ikke permanent, og når hun er hjemme i Danmark, er drømmen om at bo nær sit barnebarn gået i opfyldelse for Linse.
LÆS OGSÅ: Moppers sygdom genforenede Mikkel og Linse
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Endnu en Kessler-baby på vej
For nylig flyttede Geggo og hendes familie i en femværelses lejlighed på 141 kvadratmeter i det nybyggede Øresund Park nær Amager Strand, og nu er Linse flyttet ind lige ved siden af. Blot 200 meter væk har hun fået en treværelses lejlighed på 88 kvadratmeter.
LÆS OGSÅ: Mikkel Kessler har accepteret ‘Familien fra Bryggen’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Silas Holst og familien afholder store flyttedag


LÆS OGSÅ: VILD PRIS: Det koster det at holde bryllup på Geggo og Cengiz’ slot

Beholder Moppers lejlighed

‘Familien fra Bryggen’-stjernen har dog beholdt den lejlighed, som hendes mor, Mopper, efterlod sig. Den er for tiden fremlejet til en god bekendt. Linse fortalte forleden, at hun bliver i Danmark indtil foråret, hvor turen igen går tilbage til Spanien for at fortsætte bed and breakfast-eventyret.
Her har hun samtidig investeret i en lejlighed i Benalmádena ved Torremolinos, så hun kan få en større kapicitet på sit nye bed and breakfast i stedet for også selv at bo der sammen med feriegæsterne.
LÆS OGSÅ: Didde åbner op efter bruddet med Sonny: Sådan er vores forhold i dag
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betaler TV3
Geggo og Cengiz er glade for deres nye lejlighed.
– Vi er kommet ind til Amager igen, selvom Dragør selvfølgelig også er Amager, men nu er vi kommet ind til det rigtige Amager, siger Geggo.
Parret fortæller, at den nye lejlighed er lige knap 160 kvadratmeter, og det er altså umiddelbart noget mindre end de 200 kvadratmeter, de havde at gøre godt med i huset i Dragør. De slår dog fast, at det ikke er noget, de vil komme til at lægge mærke til i hverdagen.
– Den er faktisk ikke mindre end vores hus. Den er mindre, hvis man medtager udestuen og alle de ting fra huset, som vi alligevel ikke brugte. Men af de ting vi bruger, så er lejligheden faktisk større, siger Geggo.
LÆS OGSÅ: Linse afslører hemmeligheden bag hals-tatovering
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af vores liv bliver filmet