Geggo afslører: Vi skal flytte - Her & Nu

Geggo afslører: Vi skal flytte

Cengiz, Geggo og Alba flytter fra deres hus i Dragør.

Af Emilie Holm Egebro - 24. august 2018 kl. 09:05

Den 1. oktober 2016 overtog Geggo og Cengiz et 200 kvadratmeter stort hus i Dragør og forlod dermed deres bopæl på Islands Brygge. De fortalte dengang, at de selv havde mulighed for at bestemme, hvorvidt de ville købe eller leje huset i Dragør, men de besluttede sig i sidste ende for at leje det.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af vores liv bliver filmet
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
Inden længe er der gået to år, hvilket betyder, at det populære ‘Familien fra Bryggen’-par og deres datter Alba skal finde et nyt sted at bo:
– Okay, som de fleste af jer nok har fanget – så ja! Vi skal flytte. Huset vi bor i nu, har vi boet i i to å og er et, vi har lejet. Vi vil ikke købe noget, før vi er sikre på, at det er dér, vi vil bo i mange, mange år. Jeg glæder mig SÅ meget til at rykke. Jeg har faktisk aldrig følt, at huset har særlig gode vibes, og for at være helt ærlig, har jeg aldrig følt mig helt hjemme her. Jeg elsker området i Dragør, og når vi en dag skal tilbage i hus, så er det i det her område, vi rykker hen, fortæller Geggo på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden
LÆS OGSÅ: Linse om ny sæson ‘Familien fra Bryggen’: Det bliver ikke kedeligt
– Mange af vores ting skal vi have med, men ikke alt. For eksempel har vi foræret vores sofa væk, fordi vi hellere vil have noget lyst, da det passer bedre til det nye sted. Jeg mangler dog seriøst inspiration til gode møbel-forretninger! Jeg kender mest IKEA osv., og jeg tænker, at det er på tide at prøve noget andet.
Geggo og Cengiz har altså fundet noget nyt, men hvor det præcis er, vides endnu ikke. Realityportalen.dk har forsøgt at høre Geggo ad, men det har ikke været muligt at få en kommentar.
LÆS OGSÅ: Linse stopper samarbejdet: Fremtids-Peter
LÆS OGSÅ: Geggo: Jeg er ikke den klassiske mor
LÆS OGSÅ: Husker du? Mopper og Linses første møde med nyfødte Alba