Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to

Hvis det stod til Cengiz, ville Alba snart blive storesøster, men Geggo er ikke helt enig.

Af Emilie Holm Egebro - 21. august 2019 kl. 15:30

Det er ingen hemmelighed, at ‘Familie fra Bryggen’-parret Geggo og Cengiz har planer om deres treårige datter, Alba, på et tidspunkt skal være storesøster.
Mens Geggo mener, at de skal have tre børn mere, mener Cengiz dog at to børn i alt er rigeligt. Det er dog ikke det eneste, som de to er lidt uenige om. Mens Cengiz er klar til at udvide familien nu, har Geggo det nemlig lidt anderledes:
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne viser ny, vild tatovering frem
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne har fundet kærligheden
– Der er desværre ikke noget i ovnen endnu, forklarer Cengiz, da Realityportalen.dk spørger ind til emnet.
– Vi er ikke helt enige, forklarer Geggo.
– Jeg vil gerne have et barn mere nu, lyder det fra Cengiz, mens Geggo fortsætter:
– Og jeg vil gerne bare vente lidt. Jeg har så mange projekter lige nu, så jeg har brug for at vi lige tager en puster, men Cengiz er klar.
– Ja, jeg er så klar, slår Cengiz fast.
LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor har jeg skiftet navn
– Jeg har nogle projekter, som jeg gerne vil have afsluttet. Blandt andet ‘Stjerne Boksning’ som bare er et kæmpe projekt, der er meget tidskrævende, og jeg vil gerne være ærlig og indrømme, at jeg ikke er den nemmeste gravide i hele verden, så jeg skal ikke have alt for mange ting på tegnebrættet, mens jeg er gravid, for så fucker jeg det op, fortæller Geggo og uddyber:
– Jeg har også nogle andre projekter, men dem kan jeg ikke sige mere om lige nu. Der skal dog heller ikke gå for lang tid, for Alba skal også have sig en lillebror eller lillesøster. Men vi venter altså lige lidt, synes jeg. Hver ting til sin tid.
Hvornår Alba bliver storesøster må fremtiden derfor vise. En ting er dog sikkert – der kommer helt bestemt endnu en ‘Bryggen’-baby på et tidspunkt.
Se første afsnit af den nye sæson ‘Familien fra Bryggen’ i morgen klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-Diddes store lykke: Kom på det helt rigtige tidspunkt
Se et klip fra dengang, hvor Geggo og Cengiz netop var blevet forældre til Alba nedenfor:

LÆS OGSÅ: Geggo bliver misbrugt: Jeg ville aldrig…

Læs mere om