Geggo fylder i dag 30 år: Så meget er der sket gennem årene

Geggo fra ‘Familien fra Bryggen’ fylder i dag 30 år, og vi fejrer hende med et tilbageblik til 2011.

Af Rikke Lynge - 14. april 2020 kl. 13:01

Vi skal tilbage til 2011, hvor ‘Familien fra Bryggen’ sendte sin første sæson, her stiftede vi for første gang kendskab med Linse Kesslers datter, Stephanie, også kendt som Geggo. Siden er det blevet til 16 sæsoner af det populære realityporgtram, hvor vi har fulgt Geggos udvikling til forretningskvinde og mor.
I dag fylder Geggo 30 år, og det fejrer vi ved at tage Realityportalens læsere en tur igennem Geggos liv fra 1. sæson af ‘Familien fra Bryggen’ og til i dag.
LÆS OGSÅ: WOW: Geggo viser baby-bulen frem
Der er sket meget i Geggos liv, og hun har udviklet sig fra at være et forvirret kaos med en sejlende økonomi og fra en person, der ikke havde styr på noget som helst, til at være forretningskvinde og mor med stort M, hvilket Geggos kommende bog, der udkommer til maj, også kommer til at handle om.
Foruden at filme til ‘Familien fra Bryggen’, så har Geggo også medvirket i realityprogrammerne ‘Paradise Hotel’ og ‘Divaer i junglen’. Førstnævnte er der her et klip fra, hvor en meget ung Geggo bliver hente af sin mor og må forlade hotellet. Artiklen fortsætter efter klippet.
LÆS OGSÅ: Realitybaby gravid: Nu er kønnet afsløret

Mens Geggo kun fik fire dage på ‘Paradise Hotel’, så blev udfaldet helt anderledes i programmet ‘Divaer i junglen’, hvor hun endte med at give dem alle baghjul. Se klippet herunder, hvor en kun 22-årig Geggo vinder titlen som junglens sejeste diva. Artiklen fortsætter efter klippet.
LÆS OGSÅ: UH! Geggo løfter sløret for ‘Stjerne boksning 2020’

I dag er Geggo lykkeligt gift med manden Cengiz, og sammen har de datteren Alba på fire år, og de venter sig til sommer deres andet barn, som seere af ‘Familien fra Bryggen’ kan se meget mere til den 23. april, hvor en ny sæson har premiere på TV3 og Viaplay.
Se Geggos udvikling i billedegalleriet øverst i artiklen. 
LÆS OGSÅ: Grædende Amalie: Jeg bliver mobbet


LÆS OGSÅ: Linse i sorg: Har mistet Jytte