Så vildt var Geggo og Cengiz' bryllup: Fyrværkeri, helikopter og 'X Factor'-optræden

‘Familien fra Bryggen’-parret blev fejret med manér i går.

Af Redaktionen - 28. april 2019 kl. 14:35

I går blev ‘Familien fra Bryggen’-parret Geggo og Cengiz gift på Kokkedal Slot i Nordsjælland.
Parret havde forsøgt at holde den store dag hemmelig – højst sandsynligt fordi det hele skal gemmes til ‘Familien fra Bryggen’-sæsonafslutningen på torsdag, men Realityportalen.dk fangede alligevel et par smukke billeder af Geggo, da hun ankom i en storslået limousine kort inden vielsen. 

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz om bryllup: Folk vil tænke, at vi er de mærkeligste i hele verden
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz tager drastisk beslutning om brylluppet
Geggo og Cengiz har ikke selv delt billeder og videoer fra festen, men det har til gengæld mange af deres venner og familiemedlemmer – heriblandt Linse. På diverse Instagram-profiler kunne man derfor igår følge festen helt tæt, og der er ingen tvivl om, at Geggo og Cengiz blev fejret med manér!
Udover at Geggo ankom i limousine, ankom Cengiz i helikopter, og i løbet af aftenen underholdte selveste Patrick Smith fra ‘X Factor’. Aftenen bød også på storslået ild- og fyrværkerishow, og som en overraskelse for gæsterne havde parret kastet sig ud i en noget alternativ brudevals med sange som ”I Feel Good”, “U Can’t Touch This” og ”Greased Lightning”.
LÆS OGSÅ: Sjove Alba tvinger produktionen på overarbejde: Der må klippes en del fra
GALLERI: Se de smukke outfits fra ‘Danish Beauty Awards 2019’
I slutningen af aftenen kastede Geggo sin brudebuket, og derefter blev der danset til den lyse morgen. Der er bestemt ingen tvivl om, at der blev festet til den helt store guldmedalje, og at Geggo og Cengiz fik en fantastisk dag.
Bryllupsgæsterne var så heldige, at de fik lov at overnatte på slottet efter festen, og først her til formiddag forlod de lokationen efter en dejlig weekend. Særligt Linse havde bestemt det helt store smil på, da hun kørte hjem til Bryggen i sin bil.
Se billeder fra bryllupsdagen og dagen derpå øverst i galleriet. Se også billeder og videoer fra festen i Instagram-storierne HER, HER og HER! 
STORT TILLYKKE!
LÆS OGSÅ: WOW: Trekant i ‘Ex on the Beach’?
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Maria og Bea klar til ‘Paradise Hotel’, hvis …