Geggo afslører forsiden til sin nye bog: Jeg har sommerfugle i maven

Geggo er nu klar til at dele sit liv på godt og ondt i en ny bog, der udkommer til maj.

Af Rikke Lynge - 9. marts 2020 kl. 12:59

Stephanie Karma Salvarli bedre kendt som Geggo fra ‘Familien fra Bryggen’ er lige nu gravid med sit andet barn, hvilket ifølge Geggo giver mindre overskud, men ikke desto mindre har Geggo gang i en masse projekter, som den forretningskvinde hun er.
LÆS OGSÅ: Linse åbner op om katastrofalt hussalg: Så meget har jeg tabt
Geggo og manden Cengiz er i fuld gang med casting til en ny sæson af ‘Stjerne boksning’, som er et stort set up, hvor reality-stjerner efter flere ugers boksetræning skal i ringen og bokse mod hinanden. Men midt i forberedelserne til ‘Stjerne boksning’ og nye optagelser til endnu en sæson af ‘Familien fra bryggen’, afslører Geggo en stor nyhed – forsiden til Geggos første bogudgivelse er færdig.
– Jeg har sommerfugle i maven og er samtidig død-nervøs for, hvordan i tager imod min allerførste bogudgivelse. Bogen udkommer til maj, men kan allerede nu forudbestilles på saxo.com. Bogen udkommer også som lydbog, skriver Geggo på sin Instagram.
LÆS OGSÅ: Lene Beier trækker i arbejdstøjet: Klar til flere landmænd

Mit livs rutchebane

Ifølge Geggo kommer bogen til at omhandle hendes livs rutchebane, som hun selv kalder det.
– Mit liv har været en rutchebane-tur på godt og ondt, men ikke desto mindre har hver eneste oplevelse gjort mig til den, jeg er i dag: En form for forretningskvinde, en mor med stort M, og en kvinde med ben i næsen – men sådan har jeg ikke altid været. Jeg har også været et forvirret kaos (lige præcis dét er jeg egentlig stadig til tider), med en sejlende økonomi og ikke styr på noget som helst. I min bog lukker jeg jer helt derind, hvor jeg aldrig har lukket jer ind før.
LÆS OGSÅ: Janni Ree fejrer i dag 50 års fødselsdag: Jeg har en fest over det
Geggo var tilbage i 2016 igang med en bog sammen med Linse og Mopper, men hun sprang fra, da hun dengang ikke var parat til at lukke offentligheden så tæt på, men det er hun nu.

Se forsiden herunder:
 

Vis dette opslag på Instagram

 

Mit liv har været en rutchebane-tur på godt og ondt, men ikke desto mindre har hver eneste oplevelse gjort mig til den jeg er idag: En form for forretningskvinde, en mor med stort M, og en kvinde med ben i næsen – men sådan har jeg ikke altid været. Jeg har også været et forvirret kaos (lige præcis dét, er jeg egentlig stadig tiltider), med en sejlende økonomi, og ikke styr på noget som helst. I min bog lukker jeg jer helt derind hvor jeg aldrig har lukket jer ind før. Jeg har sommerfugle i maven, og er samtidig død-nervøs for hvordan i tager imod min allerførste bogudgivelse❤️ Bogen udkommer til maj, men kan allerede nu forudbestilles på Saxo.com – der er link i bio? (Den udkommer også som lydbog, og i flere af landets boghandlere.)

Et opslag delt af Stephanie Karma Salvarli? (@geggo) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Jeg kan med stolthed, spænding og allermest glæde fortælle jer at det vi er igang med at skyde på billedet her, er forsiden til min bog som efter planen udkommer foråret 2020??? Det bliver ikke en uddybning af min barndom (det har vi prøvet – det skal vi ikke ud i igen) – og alligevel kommer der faktisk lidt derfra også. Den kommer mest til at handle om at gå fra en rebelsk teenager med stor hang til alkohol, dårlig økonomi og ikke styr på noget som helst, til mor med stort M, og selvstændig erhvervsdrivende. Den forandring i alle tit taler om, og dét at blive voksen (også på tv) – vi kommer rundt om en masse spændende ting. I kan godt glæde jer❤️ Bogen udkommer i samarbejde med Politikens Forlag, og @katrinememborg er min writer?

Et opslag delt af Stephanie Karma Salvarli? (@geggo) den


LÆS OGSÅ: Sofie Linde efter ‘X Factor’ liveshow: Det var på alle måder den underligste aften
LÆS OGSÅ: Ung mor har fået lavet ny numse