Eksperterne rystede over 'Luksusfælden'-deltager: Hvad fanden er det, der foregår? - Her & Nu

Eksperterne rystede over 'Luksusfælden'-deltager: Hvad fanden er det, der foregår?

‘Luksusfælden’ vender tilbage i aften, hvor eksperterne kommer på noget af en opgave hos Martin og Mette.

Af Jonas Sand - 29. januar 2019 kl. 12:58

Carsten Linnemann og Kenneth Hansen kommer på arbejde, når ‘Luksusfælden’ i aften er klar med en ny sæson. Hårdt arbejde. Martin fra Randers har gang på gang sneget kæresten Mettes NemID ud af skuffen og har optaget lån til sig selv i hendes navn. For at hun ikke skal finde ud af det, gemmer han breve fra kreditorerne i de øverste skabe, hvor hun ikke kan nå op.
Han logger ind på hendes mail for at slette mails fra kreditorer og gør i det hele taget alt for at skjule sit bedrag. Mette tror, det er sket fem gange, og at Martin fortryder. Men hvad sker der, da eksperterne får Martin til at indrømme bedragets fulde omfang, der beløber sig til langt over 100.000 kroner og afslører, at Martins handlinger på ingen måde tyder på, at han fortryder at han har sendt sin kæreste i RKI?
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne forlader kæresten og flytter hjem
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfældens’ eksperter: Det laver de ved siden af

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre ‘De unge mødre’-deltageren Princess Natascha fortælle om den store gæld, hun opbyggede, da datteren blev tvangsfjernet.


LÆS OGSÅ: Deltager raser efter ‘Luksusfælden’: Det er bare tv-porno
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Dansk sangstjerne er med i ‘Divaer i junglen’
– Der er tale om bedrageri og dokumentfalsk, som kan give op til to års fængsel, og du står fuldstændig afslappet. Og det er vel at mærke ikke en tilfældig person, du har misbrugt. Det er din kæreste, moren til dit barn og dit kommende barn. Undskyld, men hvad fanden er det, der foregår? lyder det fra en rystet Kenneth Hansen.
Får Martins kriminelle handlinger konsekvenser for forholdet til Mette, og er parret overhovedet interesseret i at gøre det nødvendige for at slippe af med gælden?
Få svaret i aften klokken 20:00 på TV3 og Viaplay. Herunder kan du få et smugkig på afsnittet:
LÆS OGSÅ: Fødeklar og fallit: Sådan er det gået for ‘Luksusfælden’-deltagere
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-eksperter: Det vil vi bruge 100 millioner på

LÆS OGSÅ: Nadia Shila slår hånden af sin mor: Jeg er rasende!
LÆS OGSÅ: Ung mor faldt om: Jeg troede, jeg var døden nær