'Drengene på kanten'-Valdemars kæreste: Derfor bor vi stadigvæk ikke sammen

Selvom Valdemar og Sine har en datter på knap to år, bor de stadigvæk ikke under samme tag.

https://www.youtube.com/watch?v=gp-HP7jIvSE
Af Emilie Holm Egebro - 18. september 2019 kl. 9:12

Til november er det to år siden, at ‘Drengene på kanten’-deltageren Valdemar Jensen og kæresten, Sine Sinliana, blev forældre til datteren Saphina Rose. Alligevel bor parret dog ikke sammen.
Valdemar bor for sig selv i Nakskov, mens Sine bor i en lejlighed i en lille by på Falster sammen med datteren Saphina Rosa, hvor de har boet i knap et år. Planen er dog stadigvæk ikke, at Valdemar skal flytte ind sammen med dem lige foreløbig:
LÆS OGSÅ: Geggo om ‘Drengene på kanten’-Valdemar: Han er guds gave til alt
LÆS OGSÅ: Midt i stor familiestrid: Mikkel og Lea udfordrer Geggo og Linse
– Vi gør det nok lidt atypisk. Det fungerer rigtig godt for os, for så er man ikke afhængig af hinanden, og når vi så ikke ser hinanden så tit og sådan, så er det bare bedre. Det er federe, og det fungerer godt. Vi gør det nok lidt atypisk. Havde det ikke gjort det, havde vi selvfølgelig ikke gjort det. Og på et tidspunkt skal vi da flytte sammen. Vi vil bare gerne have, at der går nogle flere år, fortæller Sine til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Strid mellem ‘Forsidefruer’-stjerner: Amalie lagt på is
– Planen er heller ikke, at vi skal have et barn mere lige foreløbig. Vi har aftalt, at hvis det sker, så sker det, og hvis det ikke gør, så sker det ikke. Så nu må vi se, fortsætter hun.
Se hele interviewet med Sine øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Thomas tvunget ud af ‘Stjerne Boksning’: Det er noget bullshit
LÆS OGSÅ: Valdemar drømmer om filmkarriere med kendt skuespiller