'Drengene på kanten'-Sine flytter med datteren

Sine flytter i ny lejlighed sammen med hende og Valdemars datter.

Af Emilie Holm Egebro - 11. november 2018 kl. 12:58

Den 10. november blev ‘Drengene på kanten’-deltageren Valdemar Jensen far, da hans kæreste, Sine Sinliana, fødte en lille pige. Siden maj har parret været klar over, hvad datteren skulle hedde, og søndag den 17. juni fik hun sit navn: Saphina Rose.
SE BILLEDERNE: ‘Drengene på kanten’-Valdemars datter er blevet døbt
LÆS OGSÅ: Valdemar laver nyt program: Ville ligne Justin Bieber, men…
Selvom der nu er gået præcis et år, siden parret blev forældre, bor de dog stadig ikke sammen. I øjeblikket bor Sine og Saphina på et værelse hos Sines far i en lille by på Falster, mens Valdemar bor for sig selv i Nakskov. På lørdag har Sine dog fået en lejlighed, men her flytter Valdemar ikke med:
– Det bliver super lækkert at flytte i lejlighed. Vi bliver stadigvæk boende i samme by, men nu er det på tide, at vi starter vores eget kapitel, hvor der er plads til Saphina, i stedet for at vi bor her hos min far. Det bliver bare Saphina og jeg, der flytter, da Valdemar og jeg ikke er klar til at skulle bo sammen endnu, forklarer Sine og slår fast, at parret stadigvæk danner par:
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Linse og Geggo dropper Bryggen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS


LÆS OGSÅ: WTF: ‘Robinson’-babe sælger sin røv
– Vi vil gerne vente med at flytte sammen, fordi det er det, der fungerer bedst for os. Det er ikke, fordi vi bliver trætte af hinanden. Vi sætter bare mere pris på den tid, vi har sammen, når det er på denne måde. Vi har begge travle hverdage, hvor Valdemar går på vagtuddannelsen, og jeg går på socialrådgiveruddannelsen, så derfor giver det bedre mening kun at ses i weekenderne. Vi har snakket om at flytte sammen, når det giver mening for os, og vi har fundet ud af, hvor i landet vi gerne vil bo, forklarer Sine.
Sine forklarer dog, at Valdemar også kommer forbi hos hende i hverdagene, så han også ser Saphina lidt oftere end i weekenderne.
LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘Divaer i junglen’-babe afslører familieforøgelse
LÆS OGSÅ: Derfor var Mikkel Kessler ikke med til at sprede Moppers aske