Geggo om 'Drengene på kanten'-Valdemar: Han er guds gave til alt

Valdemar Montana har virkelig formået at charmere sig ind på Geggo.

Af Emilie Holm Egebro - 5. september 2019 kl. 11:02

På lørdag løber ‘Familien fra Bryggen’-stjernerne Geggo og Cengiz’ store boksestævne, ‘Stjerne Boksning’ af stablen, hvor en lang række realitydeltagere – og et par jokere – går i ringen for at kæmpe om at vinde 10.000 kroner.
I løbet af både forår og sommer har Geggo og Cengiz brugt mange timer på at få det hele klappet og klart, da de som arrangører for eventet har masser at se til. De mange forberedelser til ‘Stjerne Boksning’ får seerne lov til at følge med i helt tæt i den aktuelle sæson af ‘Familien fra Bryggen’, og i aftenens afsnit ser vi, hvordan det hele forløb, da Geggo og Cengiz afholdt casting for potentielle stjerner.
LÆS OGSÅ: WOW! Nu kan DU tjene penge på ‘Stjerne Boksning’
LÆS OGSÅ: Midt i stor familiestrid: Mikkel og Lea udfordrer Geggo og Linse
– I denne omgang kommer Moster Niller, Jonas fra ‘Love Island’, Valdemar fra ‘Drengene på kanten’ og Katrine fra ‘Paradise’, forklarer Cengiz om den indledende casting.
– Det er vigtigt, at det skal være sjovt og spas, men det skal også være seriøst, fortsætter han.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Thomas tvunget ud af ‘Stjerne Boksning’: Det er noget bullshit
Der er dog ingen tvivl om, at Geggo er særlig glad for en af reality-deltagerne:
– Valdemar er guds gave til alt. Jeg er fuldstændig vild med Valdemar. Jeg synes, han er det skønneste væsen nogensinde, lyder det fra Geggo i afsnittet.
LÆS OGSÅ: Strid mellem ‘Forsidefruer’-stjerner: Amalie lagt på is
Se klippet fra ‘Stjerne Boksning’-castingen nedenfor, inden du i aften kan se hele afsnittet af ‘Familien fra Bryggen’ klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: OVERSIGT: Her er ALLE kampene i ‘Stjerne Boksning’