'Divaer i junglen'-Nynne: Dette program vil jeg gerne medvirke i

Der er et særligt TV3-program, som reality-baben drømmer om at medvirke i.

Af Emilie Holm Egebro - 9. juni 2019 kl. 14:55

For nylig sluttede den fjerde sæson af ‘Divaer i junglen’, hvor ‘Dagens mand’-deltageren Nynne Larsen var blandt de medvirkende. Hun har tidligere fortalt til Realityportalen.dk, at hun synes, det var sjovere at medvirke i ‘Divaer i junglen’ fremfor ‘Dagens mand’, idet hun blev udfordret en hel mere i junglen.
LÆS OGSÅ: Fie Laursens forældre står frem i nyt tv-program

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre den første ‘Divaer i junglen’-vinder, Irina Olsen, fortælle om sin angst.

LÆS OGSÅ: Philip afslører: Min største konkurrent i junglen er…
Nynne er bestemt ikke afvisende overfor at medvirke i mere tv, og hun har særligt et program, hun forestiller sig, der ville være særligt sjovt:
– Hvis jeg skal lave mere tv, skal jeg kunne se en mening med galskaben. Hvis der kommer det rette, siger jeg formentlig ja, men det bliver nok ikke et eller andet gøgl. Jeg kunne godt tænke mig at være med i et program som ‘Helt i skoven’. Jeg kan godt lidt at have det sjovt og lave noget grineren, så det program kunne være rigtig sjovt. Også fordi det er noget udfordrende, men med et humoristisk touch, fortæller Nynne til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: Boris Laursen er single igen
LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’-Boris og Mariyah afslører: Det skete mellem os på flyveren
– Jeg havde det også sådan forud for ‘Divaer i junglen’, at hvis jeg skulle lave mere tv efter ‘Dagens mand’, så skulle det være noget, hvor jeg udfordrede mig selv, og hvor jeg ikke bare var på tv for at være på tv. Det er ‘Dagens mand’ jo lidt, lad os være ærlige. Og der var ‘Divaer i junglen’ et perfekt koncept, derfor sagde jeg ja til at medvirke i det, forklarer hun.
Se hele interviewet med Nynne øverst i artiklen, hvor hun også fortæller, hvordan det går med hende og kæresten.
LÆS OGSÅ: Nu rejser Rikke: Store ændringer i ny sæson ‘Paradise’

Læs mere om