Linse afslører hemmeligheden bag hals-tatovering

Linse Kessler fortryder ellers aldrig noget, men …

Af Louise Vilsbøl - 18. oktober 2018 kl. 16:55

I aftenens afsnit af ‘Familien fa Bryggen får Linse Kesslers fans endelig svar på et af de spørgsmål, som er blevet stillet mest på hendes Instagram-profil igennem det seneste halve år. Hvad er der sket med din hals-tatovering?
LÆS OGSÅ: Linse Kessler under kniven igen: Jeg har betalt prisen for min dumhed
– I øjeblikket der går jeg jo og dækker den med makeup. Ærligt, jeg kan ikke hold ud at glo på den. Den er fortrudt, og den er der ikke inde i mit hoved, og jeg glæder mig helt sindssygt, til den er væk, fastslår Linse.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af vores liv bliver filmet
Herefter kan man følge Linse ind på en spansk klinik, hvor hun skal have fjernet sin tatovering. Hun forklarer, at hun ellers normalt ikke fortryder ting, for hun mener ikke, det kan nytte noget – men her gør hun altså en undtagelse.
Se klippet fra aftenens afsnit herunder, og se med i aften kl. 20.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Geggo frygter at blive blind
LÆS OGSÅ:Se Linse Kesslers vilde forvandling

LÆS OGSÅ: Geggo søger hjælp til nyt bryllup
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager afslører: Jeg fik taget min mødom på hotellet