Christianes nye forretning: Min søn var prøvekanin - Her & Nu

Christianes nye forretning: Min søn var prøvekanin

Nu er ‘Vild med dans’-værtinden klar til at præsentere sit nye projekt.

Af Nikolaj Vraa - 3. november 2018 kl. 13:55

Da Christiane Schaumburg-Müller for to år siden blev mor til sønnen Constantin, opdagede hun, at der var et stort marked for hudplejeprodukter til børn, der er fri for kemi og skadelige stoffer.
– Jeg synes, der var meget få, og dem, der var, var meget dyre. Så det har været en udfordring både at lave de rigtige produkter og holde prisen helt nede, fortalte Christiane ved præsentationen af serien ‘Lille Kanin’.
LÆS OGSÅ: Christiane har danset hos ‘Vild med dans’-dommer

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie indrette børneværelse


LÆS OGSÅ: Christiane: Constantin ligner sin far, men…
– Hele sidste år var Constantin min lille prøvekanin, siger Christiane om sin hudplejeserie, der netop er kommet på hylderne i Føtex og Bilka og som er udviklet i samarbejde med Kolding-firmaet Ecooking.
LÆS OGSÅ: Kærlighed i kendisland: Husker du disse par?
– Jeg er ikke ansigt på et produkt. Jeg ejer det faktisk. Derfor har jeg også skåret meget ned på alt det, jeg har lavet for at koncentrere mig om det. Vi har planer om at skulle ud med det i Asien, og det kræver, at jeg kan være til stede, siger Christiane, der har store håb for fremtiden.
– ‘Lille Kanin’ er min pensionsplan. Så jeg knokler virkelig for, at det skal blive en succes.
LÆS OGSÅ: Fandt kærligheden i ‘Vild med dans’: Nu flytter de sammen 
LÆS OGSÅ: Linse forklarer: Derfor ser jeg ikke mine søstre