Christiane: Constantin ligner sin far, men... - Her & Nu

Christiane: Constantin ligner sin far, men…

Christianes indrømmer, at hendes søn Constantin på halvandet ligner L.O.C af udseende, men der er noget, han har arvet fra sin mor.

Af Louise Andersen - 4. maj 2018 kl. 11:12

Christiane og manden, rapper Liam O’Connor, nok bedre kendt under navnet L.O.C, har sammen lille Constantin på halvandet, og Christian afslører, at parret bestemt er åbne for, at han på et tidspunkt skal være storebror.
– Man kunne godt forestille sig, at Constantin blev storebror. Det er noget, vi tager dag for dag. Det er ikke noget, der er på tapetet lige nu, men jeg håber da, sagde Christiane.
LÆS OGSÅ: VIDEO: Se Christiane interviewe L.O.C., før de blev kærester
Det er ikke meget, Christiane eller L.O.C deler deres søn Constantin på de sociale medier, men Christiane er ikke bleg for at fortælle om ham.
– Han ligner Liam af udseende rimelig meget. Han er jo ved at udvikle sin personlighed, han er halvandet, men han er en mega grinebidder. Han er så positivt et væsen og så glad konstant. Det synes jeg jo er mig, grinede hun.
LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden
Christiane Schaumburg-Müller lignede en levende diskokugle, da hun var gået all in på diskotemaet til årets ‘Elle Style Awards’. Jesper Høvring havde designet outfittet, som var inspireret af Jennifer Lopez, som Christiane elsker – og i øvrigt lige har oplevet på en weekendtur til Las Vegas. Christiane kunne i øvrigt fortælle, at hun har en masse nye projekter i støbeskeen, som alt sammen er i ChriChri-regi.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen bliver skidt i hovedet
Du kan se flere billeder af Christianes vilde outfit herunder:


LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold