CHOK! Reality-par er gået fra hinanden

Kærligheden er brast for to velkendte ‘Ex on the Beach’-stjerner.

Af Emilie Holm Egebro - 9. oktober 2019 kl. 8:56

Der er ingen tvivl om, at der har været både op-og nedture mellem Cecilie og Claes fra ‘Ex on the Beach’ sæson to. I løbet af programmet blomstrede kærligheden mellem dem, men desværre havde de også en del udfordringer, så de af flere omgange måtte stoppe forholdet.
Efter hjemkomsten til Danmark kunne de dog afsløre, at de var blevet kærester, men i starten af maj gik den ikke længere, og de besluttede at gå hver til sit. Senere kom det frem, at det var en abort, der blev det bristende punkt for parret.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jill: Jeg er skuffet over Sidsel
LÆS OGSÅ: Casper efter ‘EOTB’-exit: Derfor røg jeg ud af villaen
Der gik dog ikke længe før, at Cecilie og Claes fandt hinanden igen, og i juli blev parret gift i Sunny Beach, hvor de også forevigede kærligheden med kærestetatoveringer. Efterfølgende tog parret næste skridt sammen. Cecilie flyttede nemlig ind på Claes’ dj-kollektiv i Randers, men i august kunne de fortælle, at de nu havde fundet en fælles lejlighed i Skive, hvor de skulle flytte ind sammen 1. december.
LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse: ‘Paradise’-hunks eks scorer ny paradiso
LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-Sidsel efter drama med Frederik: Jeg overreagerede for vildt!
– Vi er da stolte over, at vi er det par fra sidste sæson, der er endt med at blive sammen, lød den dengang fra Cecilie, mens Claes fortsatte:
– Vi startede jo ud med at være det par, som folk havde mindst tillid til i forhold til at blive sammen, fordi det gik så meget op og ned. Men nu går det bare skide godt, og det har det gjort i lang tid. Så der har vi lige overrasket alle.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ‘Ex on the Beach’-stjerne efter stress og depression
LÆS OGSÅ: CHOK! Kærligheden brast for ‘Ex on the Beach’-par
Det viser sig dog, at det nu er gået galt for det sidste par fra sidste sæson ‘Ex on the Beach’:
– Claes og jeg er gået fra hinanden, fortæller Cecilie til Realityportalen.dk.
– Det var mig, der tog beslutningen, men mere har jeg ikke at sige for nu. Jeg vil først udtale mig, når Claes har udtalt sig, fortsætter hun.
Realityportalen.dk har forsøgt at få en kommentar fra Claes, der lige nu er på ferie på Mauritius, men det har desværre endnu ikke været muligt.
LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ’Ex on the Beach’-babe ville hjem