CHOK: Endnu et 'Ex on the Beach'-par er gået fra hinanden

Claes og Cecilie er ikke længere kærester. Det bekræfter de begge over for Realityportalen.

Af Jonas Sand - 6. maj 2019 kl. 17:59

Kærligheden blomstrede i stor stil, da ‘Ex on the Beach’-deltagerne vendte hjem fra villaen og genoptog livet i Danmark. En række deltagere afslørede, at de var begyndt at date efter deltagelsen i Kanal 4-programmet – blandt andet Claes Lanng og Cecilie Harder.
I starten af april stod de to så frem, og over for Realityportalen fortalte de lykkelige realitydeltagere, at de var blevet kærester.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Claes taler ud om trekant: Så vildt gik det for sig
Lidt mere end en måned senere er lykken dog udskiftet med knuste hjerter, og de to er ikke længere et par. Det bekræfter Cecilie og Claes over for Realityportalen.
– Jeg tog beslutningen om, at vi ikke længere skulle være sammen, da vi har skændtes rigtig meget, og der derfor ikke har været så meget positivt tilbage, fortæller Cecilie om sin beslutning, der blev truffet i går aftes.
– Vi elsker stadig hinanden utrolig højt, og vi er begge rigtig kede af det, men nogle gange må man bare se det i øjnene, når det ikke længere fungerer. Jeg kan ikke holde til, at vi skal blive ved med at kæmpe og køre i onde cirkler.
LÆS OGSÅ: CHOK! Endnu et ‘Ex on the Beach’-par ramt af utroskab

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se dramaet, da Morten sparkede Claes ud af den seng, som han og Cecilie delte.

LÆS OGSÅ: CHOK: Fie og Frederik er gift

Ingen utroskab

Claes og Cecilie har sovet sammen i nat og skal senere i dag til København sammen, hvor de skal bruge det meste af ugen i hinandens selskab.
– Så vi prøver virkelig ihærdigt på at støtte og trøste hinanden igennem det, siger Cecilie.
Hun slår fast, at det ikke er utroskab, der er årsagen til bruddet, men ellers ønsker hun ikke at komme nærmere ind på grunden.
– I forhold til de andre par, der er gået fra hinanden, har der heldigvis ikke været utroskab indblandet i vores break up. Vi gjorde det på en pæn måde – ingen råb og skrig, bare en masse tårer.
– Vi har ikke lyst til at skulle dele alle detaljer i vores break up, og derfor håber vi på, at folk vil acceptere og respektere, at vi ikke vil yderligere ind på grunden, og hvad der ellers ligger bag, lyder det fra Cecilie.
LÆS OGSÅ: Ikke vist på tv: Amanda og Mikkel indgik hemmelig aftalte i ‘EOTB’

Knust Claes: Jeg troede, jeg havde fundet den eneste ene

Claes fortæller Realityportalen, at han ikke har nemt ved, at forholdet nu er slut.
– Jeg troede endelig, at jeg havde fundet den eneste ene. I mit hoved skulle det være Cecilie og mig til vores dages ende, og jeg ved, at Cecilie tidlige har haft det på samme måde. Jeg føler selv, at jeg har kæmpet så hårdt for at få hende, hvilket kan ses i programmet, så jeg har rigtigt svært ved at skulle give slip på hendes nu. Det gør virkeligt ondt at tænke på, at det ikke skal være os to længere, siger han.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par vender tilbage til skærmen
Claes bekræfter, at det var Cecilie, der sagde stop på grund af for mange skænderier. Han er dog ikke enig i, at det har været tilfældet.
– Det synes jeg dog ikke, og hvis man kender mig, så ved man også, at jeg er stor modstander af både drama og diskussioner, siger han og fortsætter:
– Jeg elsker stadigvæk Cecilie, og jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan mit liv kommer til at være uden hende. Jeg vil prøve at holde hovedet højt og så håbe på, at der dukker et smil frem igen inden så længe.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Love Island’-par er gået fra hinanden

Endeligt brud … måske

Som det ser ud på nuværende tidspunkt, så er bruddet endeligt. Men Cecilie holder alligevel døren lidt på klem for, at de har en fremtid sammen.
– Man skal aldrig sige aldrig. Men som jeg også har sagt til Claes, så vil jeg ikke være sådan et par, der siger, at vi måske finder sammen igen. Måske hvis vi får styr på nogle ting, så kan det være, det kommer igen, men som det ser ud lige nu, er vi gået fra hinanden, siger Cecilie.
Ingen af de to har dog planer om at være sammen med andre i den nærmeste fremtid.
– Vi er også begge enige om, at vi skal have tid til at hele, og jeg vil derfor ikke ligge med en ny fyr – og han vil ikke ligge med en ny pige – indenfor det første stykke tid. Vi vil gerne kunne gøre det her og stadig kunne se hinanden i øjnene efter, siger Cecilie.
LÆS OGSÅ: Frederik taler ud om brud med Fie: Derfor slog jeg op