DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ’Ex on the Beach’-babe ville hjem

Tessie afslører nu, at hun efter den første uge i ‘Ex on the Beach’ var så ked af det, at hun havde lyst til at forlade den græske villa.

Af Lykke Buhl - 7. september 2019 kl. 14:55

Et produktionsselskab på et realityprogram har som opgave at sørge for, at deltagerne har det godt og er glade for at være med.
Så da Tessie efter den første uges optagelser i ’Ex on the Beach’-villaen begyndte at virke trist, trak produktionen hende ud af optagelserne for at høre, hvad der tyngede hende.
– Hjemve. Det kan jeg sagtens få. Jeg elsker min familie derhjemme, og jeg har tre hunde, så det er svært at være væk hjemmefra. Jeg er et rigtigt familiemenneske, forklarer Tessie til Realityportalen om episoden.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par venter dreng: Jeg håbede på en pige

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor to ‘Big Brother’-deltagere åbner op om deres kraftige hjemve

LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup
Heldigvis fik Tessie rystet den stærke længsel efter familien af sig igen, selvom hun på det tidspunkt mest af alt bare havde lyst til at være hjemme hos dem.
Tessie er da heller ikke i tvivl om, at hun nok skal kunne klare sig igennem sin tid i ’Ex on the Beach’-villaen, selvom hun af og til savner sin familie rigtig meget.
– Det bliver bedre og bedre, fordi man kommer tættere på de andre og bliver en lille mini-familie selv. Så tænker jeg ikke så meget over det, forklarer Tessie om hjemveen.
LÆS OGSÅ: WAUW! Paradisoer springer ud som skuespillere
LÆS OGSÅ: Så meget ligner ‘Årgang 0’-børnene deres forældre