Kærligheden brast for 'Ex on the Beach'-stjerne efter stress og depression - Her & Nu

Kærligheden brast for 'Ex on the Beach'-stjerne efter stress og depression

Først gik hun ned med stress, derefter fik hun en depression, og nu er hun blevet single.

Af Emilie Holm Egebro - 14. september 2019 kl. 12:55

23-årige Emma Josefine Anesen tonede frem på skærmen under første sæson af Kanal 4-programmet ‘Ex on the Beach’.
Her faldt hun for chokoladeprinsen Kevin, og selv da han røg ud af villaen, var der ikke nogen af de andre fyre, der kunne tage Kevins plads i Emmas hjerte. Planen var, at de to skulle forenes efter optagelserne, men det endte med, at de efter programmet blot blev venner. Afstanden mellem Frederikshavn og Aabenraa på 328 kilometer var desværre for lang.
SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’- stjerner i vildt drama
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-hunk indtager ‘Ex on the Beach’
Nogle måneder efter kunne Emma afsløre, at hun atter havde fundet kærligheden. Denne gang var hun faldet for den jævnaldrende Daniel Møller, og de to flyttede sammen i en lejlighed i Aalborg i september sidste år efter at have dannet par i fire måneder.
Nu er kærligheden dog desværre brast mellem de to:
– Jeg blev single for tre måneder siden. Vi prøvede lidt on and off, men det fungerede bare ikke, så nu er jeg single, det er godt, og jeg er på vej op igen. Det er lidt kompliceret, hvorfor det stoppede, vi ved det faktisk ikke engang selv. Jeg gik ned med stress, og så gik jeg ned med en depression efterfølgende, og det var også rigtig hårdt for ham at skulle være i den situation, så vi gled bare lidt fra hinanden, og så skete der en masse ting, mens vi ikke var sammen, så fandt vi sammen igen, blev uvenner og så ja – nu er det helt slut. Han flytter også til Aarhus nu, mens jeg bliver boende i Aalborg. Men jeg er glad igen, og jeg har fået min livsglæde tilbage, så det er bare godt, fortalte Emma til Realityportalen.dk, da vi mødte hende til pressemødet på den nye sæson ‘Ex on the Beach’.
LÆS OGSÅ: Sarah Amalie taler ud: Derfor hader Frederik og Mark hinanden
LÆS OGSÅ: Velkendt realityhunk indtager ‘Ex on the Beach’
– Det går rigtig godt. Jeg skal snart starte på studie, multimedie-designer i Aalborg, så det glæder jeg mig til. Jeg er egentlig bare tilbage i mit normale liv igen og tænker ikke, at jeg skal være med i mere reality-tv. Jeg vil bare gerne have mit gamle liv. Det var da meget sjovt at være med, og det ville da sikkert også være sjovt at være med igen, men der skulle virkelig ske et eller andet for, at jeg skulle ændre mening, fortsatte hun.
Også Emmas gamle flamme, Kevin, var med til ‘Ex on the Beach’-pressemødet, og Emma udelukkede ikke, at de to skulle mindes gamle dage:
– Det er ikke, fordi jeg søger kærligheden lige nu. Men det er da rigtig hyggeligt at se Kevin igen, og man ved da aldrig, hvad der kan ske. Jeg synes jo stadig, han er rigtig sød, og der vil vel altid være noget for en gammel flamme. Jeg er da ikke afvisende for, at der kunne ske noget i hvert fald, grinede hun.
Realityportalen.dk har efterfølgende været i kontakt med Emma, der dog fortæller, at der ingenting skete mellem hende og Kevin.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Mathilde afslører: Sådan havde jeg det med at se Casper
LÆS OGSÅ: WOW! Catfight mellem ‘Ex on the Beach’-piger
 

Læs mere om