Charmerede sig videre i ‘X Factor’: Det var uventet

Drengegruppen ‘Oscar’ ved godt, at de skal trække den hjem på charmen.

Af Rikke Lynge - 22. januar 2022 kl. 12:55

Drengegruppen ‘Oscar’ bestående af Malthe Brøgger Sejthen og Tobias Herskind gik videre fra ‘6 chair challenge’ i fredagens ‘X Factor’ show. Selv havde de ikke regnet med at skulle videre til Bootcamp.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor vært Sofie Linde fortæller om ‘X Factor’. 

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Lasse presset af chefen efter TikTok video 

– Det var uventet, men mega fedt, fortæller Tobias til Realityportalen og uddyber:

– Da vi så, hvem der var med, så havde vi ikke regnet med, at vi ville komme med, fortæller de to charmerende gutter i munden på hinanden.

LÆS OGSÅ: WHAT! ‘X Factor’-deltager har allerede kæmpe succes i udlandet

Malthe og Tobias er først for nylig begyndt at synge og har før mest spillet guitar, så de er godt klar over og enige med dommerne i, at deres vokal halter efter de øvrige deltageres.

– Det kom ikke helt bag på os. Vi havde luret, at det ikke var på englestemmen, vi kom videre, griner Malthe, og Tobias samler den op.

– Så må man jo spille på de andre kort, man har, fortæller Tobias selvsikkert.

LÆS OGSÅ: Efter Blachman-sviner: Får opbakning af Sofie Linde

Ifølge begge drenge har deres venskab altid handlet om at lave en masse sjov, og de er sikker på, at dommerne kan mærke deres venskab, når de optræder.

Det er ikke kun i ‘X Factor’, drengene kan bruge deres charme.

– Det hjælper da lidt, når man har gruppearbejde og lige skal fremlægge foran klassen – et smil på læben og selvsikkerheden gør det lettere, fortæller Tobias, der da også har scoret en sød pige med sin charme.

– Jeg tror da godt, man kan sige, at du charmede dig ind på hende. En sød smilende dreng, det kan man kun falde for, siger Malthe med et smil til sin ven.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson viser ny fyr frem

Også Malthe har med sin charme god kontakt til pigerne.

– Det er ligesom, når man er sammen med sine venner, det er altid nemt at skabe gode relationer, når man har det sjovt, fortæller Malthe.

LÆS OGSÅ: Mia Wagner trak investering tilbage: I dag lønner de 12 ansatte

Malthe og Tobias charmede sig altså til en plads på Bootcamp, og selvom selvtilliden er høj, så forventer de ikke at vinde ‘X Factor’.

– Forventningen er lidt nu, at der ikke er nogen forventning til, at vi går særligt langt. Vi vil bare have det sjovt, slutter Malthe.

LÆS OGSÅ: Amalie indrømmer: Jeg skulle have ventet