Rikke Gøransson viser ny fyr frem

Rikke Gøransson befinder sig lige nu i Mexico, men det er ikke for at optage ‘Paradise Hotel’.

Af Rikke Lynge - 20. januar 2022 kl. 9:11

Da Rikke Gøransson for syv dage siden lagde et opslag ud om, at hun befinder sig i Mexico, gættede mange af hendes følgere på, at hun igen skulle være vært på ‘Paradise Hotel’, men det er ikke tilfældet.

At Rikke er i Mexico tjener et helt andre formål. Hun er nemlig blot på ferie, og hun er ikke alene. På hendes Instagram viser hun for første gang intime billeder med en ny fyr. På billeder i opslag og i story ligger de to tæt og fletter ben – både i sengen og offentligt på stranden.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-fyr er blevet single: Tatovering skal dækkes hurtigst muligt

Tilbage i oktober åbnede Rikke op for, at det gik godt med kærligheden, men at hun ønskede at være privat med sit forhold denne gang. Og den beslutning har vist sig at holde stik, for selvom Rikke viser tydelige intime billeder, så er den tidligere værts formodentlige nye fyr stadig hemmelig. Billederne afslører kun en tydeligt tatoveret mand på både brystet og på benet.

Rikkes seneste kæreste var modellen Tommy Lee Winkworth, som hun slog op med i september 2020.

LÆS OGSÅ: Amalie indrømmer: Jeg skulle have ventet

Det har i skrivende stund ikke været muligt at få en kommentar fra Rikke om, hvem hun har med til Mexico.

Men det er afgjort, at Rikke for fremtiden selv må booke sine ture til ferieparadiset Mexico, da hun har meldt ud, at hun stopper som vært på ‘Paradise Hotel’, og det er derfor igen Olivia og Emil, der står som værter – ligesom den forrige sæson.

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget har Linse tabt sig

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Rikke C. Gøransson (@rikkegoeransson)

Læs mere om