Amalie indrømmer: Jeg skulle have ventet

Selvom hun var så glad for resultatet, så fortryder Amalie nu sin beslutning.

Af Louise Vilsbøl - 19. januar 2022 kl. 8:55

Da Amalie fyldte 28 i august 2019, gav hun sig selv lidt af en gave i form af et par nye bryster, fordi hun ikke længere var tilfreds med sit frontparti efter at have ammet datteren Josephine i næsten tre år. Derfor lagde Amalie sig under kniven på Roskilde Privathospital. Godt og vel et år senere var hun dog gravid igen, og det har endnu en gang sat sine spor på Amalies krop.

LÆS OGSÅ: Gravid Fie afslører: Jeg stod i mit værste mareridt

I en spørgerunde på Instagram svarer Amalie på de ting, som følgerne er nysgerrige omkring, og her går nogle af spørgsmålene tæt på. Et af dem lyder, hvordan Amalies bryster har reageret på graviditet og amning, når hun har fået en brystoperation.

– De sidder ikke som før. Jeg skulle 100 procent have ventet med brystløft og brystforstørrelse, men der er intet at gøre ved det. Amningen har kørt fra dag 1, da Hannah kom til verden, og jeg ammer stadigvæk. Men mine bryster er en ommer. Jeg skal 100 procent have brystløft igen, skriver Amalie i en story.

LÆS OGSÅ: Forelsket Gunnvør rødmer: Jeg har det rigtig godt 

Amalie har ellers tidligere fortalt, at hun græd i fem dage efter sidste brystoperation af smerte, men nu er hun altså klar på en operation mere.

Er Amalie og Mikkel sammen igen?

I samme spørgerunde er der en følger, der spørger, om Amalie igen er sammen med Mikkel, her lyder svaret dog klart.

– Nej, det er jeg ikke.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Til gengæld vil hun ikke afvise, at hun en dag skal have flere børn, så må tiden vise, hvem faren skal være, hvis det bliver aktuelt.

Se videoen øverst i artiklen, hvor Amalie fortæller mere om sit forhold til Mikkel.

LÆS OGSÅ: Kendispar er blevet gift: Vi tog røven på alle

Læs mere om