Mia Wagner trak investering tilbage: I dag lønner de 12 ansatte

De fik ikke en investering hjem i ‘Løvens Hule’, men de lærte en del.

Af Lotte Knudsen og Rikke Lynge - 21. januar 2022 kl. 9:05

Søskendeparret, Maily Teresa Phan og Linh Phan, har stiftet opladningstjenesten ‘Get Lit‘, der er den første On-the-Go opladningstjeneste, der giver folk frihed til at oplade deres mobil, hvor som helst og når som helst. Løverne var ellevilde med konceptet fra start, men da det gik op for dem, at de kun kunne få en lille andel af virksomheden, trak de sig en efter en. Nederlaget tog dog ikke pusten fra Maily og Linh. Tværtimod.

– Efter programmet har vi fået fem andre nye investorer, som vi ser og snakker med jævnligt. De kommer med hver sin baggrund, og de kan styrke vores projekt på hver deres måde, forklarer Maily til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Kom med på et afbud: Sådan går det Lucas og Hans fra ‘Løvens Hule’

De fem investorer er; Peter Mægbæk, Peter Høgsted, Jens Visholm, Kristian Ruag  og Morten Højberg.

– Vi kan ikke udtale os om, hvor mange procenter vi har solgt af virksomheden. Men en af de ting, som vi lærte ved at være med i ‘Løvens hule’, var, at vi måtte give afkald på mere end 15 procent, forklarer lillebor Linh.

LÆS OGSÅ: ‘Løvens hule’-par forklarer: Derfor ringede vores mor til Jesper Buch

At der er kommet fem nye investorer er ikke det eneste, der er sket i ‘Get Lit’, der har været i rivende udvikling siden optagelserne til ‘Løvens Hule’ i august.

– Vi kan se, at omsætning trods nedlukning er steget med 20%, og der har været dobbelt så mange brugere, så det er positivt, fortæller Linh.

LÆS OGSÅ: Færøske Kári overrasker dommerne i ‘6 Chair Challenge’

I dag er både Maily og Linh fuldtid på projektet, og derudover har de lige ansat 12 øvrige.

– Vi har lige nu 12 medarbejdere, som tæller både fuldtids og deltids. Det er lige startet i forrige uge, så hele ekspeditionsplanen er fra januar 2022, så vi er lige begyndt, fortæller Maily.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-Lisbeth: Sådan reagerede min krop på medicinen