‘X Factor’-Lasse presset af chefen efter TikTok video

Efter at have set en video på Tik Tok overtalte mesteren sin tømmerlærling til at melde sig til ‘X Factor’. Det fortæller Lasse Skriver i Go Aften Live på TV 2.

Af Louise Vilsbøl - 13. januar 2022 kl. 18:53

En TikTok video kan gå viralt og sprede sig som ringe i vandet. Det skete for 17-årige Lasse Skriver i starten af 2021, da han postede sin første video på det sociale medie.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Martin Jensen snakker om den nye sæson X Factor… 

I videoen overrasker han en af sine venner med sin vilde sangstemme, mens de sidder i en bil og laver car-karaoke. Videoen er blevet set mere end 800.000 gange, og en af dem som har trykket play, er Lasses egen chef.

– Min chefs søn havde set TikTok videoen, som jeg havde delt, og han viste den til min chef, fortæller Lasse i Go Aften Live. 

LÆS OGSÅ: Gravid Fie afslører: Jeg stod i mit værste mareridt

Mesteren har efterfølgende af flere omgange nævnt ‘X Factor’ overfor Lasse, og til sidst valgte Lasse at lytte.

– Det er fantastisk, at Lasse får vist sit talent frem. Jeg er glad for, at han er tømrer, men det er vigtigt, at han får vist den anden side af sig selv også, slår mesteren, Peter Svane Ravn, fast.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par tilbage på skærmen

Efter Lasses deltagelse har han fået overvældende meget opmærksomhed.

– Det er fuldstændigt vanvittigt at få alt den opmærksomhed. Jeg sidder med +40 tusinde følgere nu, fortæller Lasse.

‘X Factor’-stjernen lover at dele ud af sit sangtalent på de sociale platforme, men han har ikke planer om at blive influencer eller blogger.